Sola dönüşleri zayıf :)
Printable View
Sola dönüşleri zayıf :)
Canını yidiğim :D
hiçmi polis yok korna çalan eden bile yok=)
Töbe estağfrullah subhanallah elhamdülillah bismillah
o değilda sağ koltukta oturan elemandada ne yürek varmış ben izlerken tırstım hiçmi tepki vermez bi insanya
adam harbi yapmış helal olsun valla :) bundan daha iyi yaparım diyenler umarım çıkmaz :D
4 şeriti birden kullanmıs.
dipnot: 4.şerit karşı şerit :D
Gürcüler iyi şöfördür, mekanik elektronik herşeydende anlarlar otomobillerde.
Vodka fazla içmiş arkadaş
Ruh saglıgı bozuk abı :)
Bi e60 m5 le takılmasını isterdim açıkcası :D
Öküz herif ya :)
Sahibinden motoru açılmış m5 :D
türkiyeden bu hareketleri yapacak bi deli çıkarmı acaba :D ?
Oralarda yaşayan bir Türk gelir önüne kırarsa şaşırmam :) Dayııım yaşayan Efsane helal olsun :D
bide şu adamın sürüşüne laf edenler olmuş ya burda. Şurası kötü burası kötü diye. Yemin ederim götümle güldüm :D Adam kral :)
birinin buna dur demesi lazım yakında patlar bi yere. güzel kullanıyor helal olsun :)
Trafikte yavaş ilerleyen duran arabaların arasında bunu yapmak çok iyi pilot olduğunu göstermez bence. Ancak aptal ve çok şanslı olduğunu gösterir. Altındaki araba da boru değil sonuçta eski de olsa m5 :)
Örnek vereyim, Ken Bock'u hepiniz biliyorsunuz. Drift ve gymkhanada süper görsellikte ve akıl almaz işler yapıyor değil mi? Katıldığı WRC'lerde neden nal topluyor o zaman? Şov yapmak ile hızlı gitmek farklıdır kanaatimce :)
Federasyondan bir abimizin dediği gibi "Etapta iyi fotoğraf kötü zaman, kötü fotoğraf iyi zaman demektir".