bende çok yaşadım....yarıştan sonra , eksozunda patates unutan , enjektörü ters işeyen , ayağı paspasa dolanan
Printable View
bende çok yaşadım....yarıştan sonra , eksozunda patates unutan , enjektörü ters işeyen , ayağı paspasa dolanan
genelde odur zaten :)
Maşallah.İyi gidiyor Si
aracın maşallahı var. crx 3-4-5 gerçektende çok değiştiriyormuş görmüş olduk. peki bu crx 3-4-5 yapmanın maliyeti nedir bilen varsa yazabilirmi.
maşallah si için güzel çeviriyor
güzel yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
aynen öyle çağan benim araca uygularken az uğraşmadım gelen dişlilerin sayısı farklıydı ankaradan b usta priz direği tornada aldır öyle takılacak dedi aldırdık priz direği şimdi bodrumda yatıyor :) en sonunda uygulamayı yaptık çok şükür tabi bu arada çöpe giden paralar cabası
bende çok kişiyi direksiyon başında kahrettirdim güzel duygudur.ama geçsende geçilsende karşındakini tebrik etmek gerekir herkes elinden ve imkanları doğrultusunda emek harcayıp birşeyler yapıyor
maşallah ivmelenme çok iyi olmuş. specler eksik galiba
Masallah si 'a
vti gibi neredeyse.
Allah yatagina yorganina zeval vermesin kardesim:))
araçda olanlar crx 3 4 5 dişli ince conta kapak manifol kelebek port poliş 4 2 1 seramik hedırs 51 boru egzzoz yakın zamanda çip yazılım yapılacak dahası varsada yavaş yavaş yapmaya çalışacam
sagul kardeş amin