00:55 beni bitirdi..
Türk İşi Ferrari - YouTube
00:55 beni bitirdi..
Türk İşi Ferrari - YouTube
Honday Fx coupe dedi kapadım :/
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Hadi böyle birşey yaptında, ferrari ne demek yafarlar bravo gerisi sanayi işi, ferrariyle ne alakası var ?
sac üzerine master yapan o usta benim. beyler![]()
#KGdetanirlar
ferrarinin mühendisleri gelip arabayı elimden alsın diye uğraşmış adam.
SEAT SPORT
Seviyorum böyle insanları ben, dünyayı bilmeden kendi kendilerine birşey yapıp mutlu oluyorlar ya bittiğim andır, keşke bizde dalga geçeceğimize biraz insanların sevinçlerine ortak olabilsek..
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
ferrari ef düürt yüz otuz![]()
![]()
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
ben hala anlamış değilim biri benim anlamama yardım edebilirmi ciddi anlamda söylüyorum espri olsun diye değil ben start tuşuna basdım youtube'da kırmızı bir fxcoupe geldi sonra ferrariye benzettik dedi arkadaş ama arkada benim gördüğüm hala bir fxcoupe var neresi neyi ferrariye benziyor ciddi anlamda anlamadım.. Dinlerken dedim belki 400-500 beygir ferrariye eş değer güç aldıda onumu anlatıyor falan ama sanırım oda yok bu aracın neyi ferrari neyi ferrariye benziyor anlamadım.. benim gördüğüm lambo doorlu dtm kanatlı bir fxcoupe..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Adana'ya kelimeler yetmiyor
adamların konusunu mundar olmasın şimdi siliyim o mesajı![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
sende oraya konuyla ilgili bir şey yaz bari konuya girdiğine değsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)