Arattım bulamadım , verildiyse affola.İlginç geldi bana.Gerçi sessiz izledim , hikayeler saçmamı bilmiyorum ama yanlama sahneleri falan güzel.
Kahraman Ford Cargo 1846T - Otoajanda - YouTube
Arattım bulamadım , verildiyse affola.İlginç geldi bana.Gerçi sessiz izledim , hikayeler saçmamı bilmiyorum ama yanlama sahneleri falan güzel.
Kahraman Ford Cargo 1846T - Otoajanda - YouTube
Çok hoşuma gitti , sabah sabah uykulu modda beğendim..
Türkiye'de çekilmeside bana göre bir artı olmuş..
Reklam güzel kareler manzaralar falan harika olmuş ama.
bu aracın max yükle taşıyabileceği ağırlık 40 ton
o vinç 90 tondan aşağı değildir treni saymıyorum bile
abartmışlar tabi biraz ama yan sahneleri güzel.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
tamam iste turk halkinin istedigi reklami yapmislar. her isi yapar bu arac![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Kupa aynı. Sadece şişirmişler, yükseltmişler, eklemelerde bulunulmuş o kadar. Yerli üreticiler ne zaman şöyle avrupa tipi yüksek-geniş kupa yapacak merak ediyorum. Aşağı yukarı 10 senedir kamyondan bozma çekicilerle bu işi götürmeye çalışıyorlar.
Bmc'de Ford'un aynısı. Şişirip şişirip duruyor Pro'yu.
90 çekmez de, 40'ı da çok rahat götürür. Bana mısın demez.
2002 senesinde Bmc Pro827 tırla sürekli 50-55 ton, hatta bir keresinde de 62 ton yüklendiğini ve akabinde yüksek tonajdan ceza yediğimizi bilirim. 260 beygirlik araba bile 50'leri yüklerken, 450 beygirlik araba zorlanmaz bile 40'da, 50'de.![]()
Doğrudur çekmesine çeker sonuçta kupa ivme aldımı o 60-65 ton olur sana 40 ton
ama güvenli mi değil tabi.
Oradaki vinç sahnesine sadece gülünür ama tartışılmaz bile.
Bir arkadaş eg'nin bagajına birkaç çelik plaka koyup toplamda 1.5 ton taşıdğını söylemişti biz de dönüp gtümüzle gülmüştük.bu vinç ve tren sahnesi de o ayar.
Ama dediğim gibi sahneler güzel. Zifir siyah film cam. Karanlık bir kahraman hissi falan.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Ben reklamın sonunda tır şöförünün ailenin babası çıkacağını beklemiştim o eksik olmuş
vinçle tren sahneside komik olmuş![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Kupa sisti kamyon ayni kamyon mantigi degil arkadaslar. Keske imkan olsada sizleri urun gelirtirme design studyo test merkezi gibi yerleri gezdirebilsem.
2013 yilin en iyi 3. kamyonu secildi Ford Cargo.
Merdeces
Scaina
Volvo
Daf gibi yuzbinler hatta kimisi milyonlar ureten rakipler. Biz ise 2012 yilinda 400 tane bile uretmedik mesela....
A dan z ye turk muhendisligi bir arac. motoru olsun sasesi olsun elektirigi vs. olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)