220T sağlam yürüyo maşallah temiz bakımlı eski bi tomcat sahibi olarak aracın kıymetini bilin onun gibi sağlam giden çok araç yok o fiyatlarda
Printable View
220T sağlam yürüyo maşallah temiz bakımlı eski bi tomcat sahibi olarak aracın kıymetini bilin onun gibi sağlam giden çok araç yok o fiyatlarda
onurum aracının gerçekten güzel ve yıpranmamış. ayrıca diğer araçlarında maşallahı var.
maşallah araclara
allah tekerinize tas degdirmesin beyler 3 arac yan yana biraz riskli ama keyfli olmustur heralde
saglam yuruyen bi tomcat ile denemek isterim bende bu izmitteki benle denemek isteyen arkadasin aracimi bilemedim
orda biraz işin geyiği vardı, tomcat ilk kez çıkmıştı denemeye, rc'yi kullanan arkadaş dışındakiler gidişini hiç bilmiyorlardı, arkanızdan yetişebilirsek video çekelim muhabbetinin üstüne yaşandı bu olay. bizim işimiz eğlence geyik, herhangi bir sıkıntı da olmadı zaten, olamazda :)
sağol, aynen doğru söylüosun :)
sağol abi teşekkürler.
sana yarın bi orta susturucu attırayım ben :)
Tuncay abinin tomcati olabilir izmitteki, onun gidişi bambaşka benimkinin yanında yüksek basınçlarda keyifle gazlıyor o. :) ben Denizli'deyim çünkü :)
Onurum, tuncay abinin 550cc enjektorler bi tamamlansa asil ozaman ben acacam onun basinci 1.5 barlara dogru :)))))
1.5 sene önce Ms2 ile Ankara'da ayar anında 1.5 barlarda 4 de sarmasını unutamıyorum.O an hep aklımda 1.5 barların tadı bambaşka oluyor onurum... :) Benim sıkıştırmam düşük o yüzden bende sıkıntı yok basınç konusunda...
Şu 550cc lik enjektör bana çok zaman kaybettiriyor.Bulamadık bir türlü sadece bir adet lazım ne yapacağız bilmiyorum...
ebayda falan yok mu abi bu ? ***** sitede 2 tane satılık var biri tombul biri düz. hatta tombul olanlar sard , mechanix satıyor.
ebay de tek satana denk gelmedim RC nin kendi sitesinde tek satılıyor fakat kargosuyla birlikte 185$ istiyor çok para alamam ordan..
enjektör 100 dolar teki, kargosu da 20-30 dalar civarı tutar. usps express mail birazdaha pahalı tutabilir. ona da 30-40 dolar arası de maksimum tek enjektör için.
cam car geçmeyip çekim yapsaymış bizde izlerdik :)
rover ın resimelri varmı acaba. satılık mıdır.