kac boy edıyo bılmıyorum ama 210 cıvarı tam 2 dırek arası kadar fark.50mt sanırım
Printable View
Yaklaşık 380-400 hp
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/10276-ankaradan_bir_gc8_.html
vayyy gürselim...suborusu değil diyosun yani:Degsoz düşmanı manyak seni:D
Ehem :) Artık şanzıman düşmanı diyebilirsin, 2. dişlinin arasına Helical Cut Dogbox sıkışmış :)
Arabayı yazdıktan sonra şanzımanı dogbox ile değiştireceğim için daha bir aksiyonum yok, şanzıman toplandıktan sonra belki çekerim. Ayrıca benim başkasını geçmek gibi bir iddiam olmadığı için canım sıkıldıkça araba deneyip bunları videoya çekmiyorum , o yüzden hiçbir zaman public olarak koyacağım bir videom olmayabilir.
Ayrıca alaycı bir şekilde yaklaştığını görüyorum, aracımın üzerindeki parçaların listesi yukarıdaki linkte mevcut, çok merak ediyorsan girip bakabilirsin.
alaycı flan yaklastıgım yok nerden cıkardın.
benım canım sıkıldıkca araba denıyorum.eglenıyorum. hobı sonucta.
parcaları merak etmem 400 hp oldugunua ınanmadıgım anlamına gelır.
ben sadece 400 hp nın nasılgıttıgını merak ettım. 400hp olamaz aracın demedım.
o wrx ten 270 cıkmaz dıyerek sen alaycı yaklastın bence.
Ben aracı biliyorum diyorum, sen ne diyorsun hocam?Ben alaycı yaklaşmadım, son derece mantıllı konuştum. Komple intake , mantar filtre , tdo4 @ 1.3 bar , 3" dp + catback ile bile yazılımsız alsan alsan 250 alırsın (gc8 de öyle almıştım) Ki bu bildiğim araç ise ne intake var, ne filtre var, ne dp var. Hadi bunların hepsi var, bide ecutek aldın ve standart enjektörleri ecutek ile sürdün, biraz avans verdin, alsan alsan 260-270 alırsın.
Yukarıdaki intake vs. vs. düş, alacağın güç 240-250 hp.
400 hp baya baya iyi gider...
neymiş o çelişki bi açıkla istersen?
arabayı biliyrum hocam sen ne diyorsun diyip.. kızıyosun... bi altında ise ki bu bildiğim arac ise diyosun ? yani emin değilsin anlamına gelmiyomu ben onu belirtmek istedm...
260-270 ancak komple 3" eksoz, intake hortumları , iyi bir filtre ve yazılım ile alınır, bunda yanlış bir şey yok.
Eğer tahmin ettiğim araba ise (ankarada ecutekli bir tane wrx var sadece, tahminimden daha ileriyim aslınsa) ecutek ve catback susturucu dışında bir şey yok. ok?
Konuyu da uzatmanın manası yok, ben sadece bilip bilmeden yok bu araç sti geçer , yok şu kadar gücü var denmesine kızıyorum.
bencede denenmedn kimse kimseyi geçmesin :)
gc8 ıle 2003wrx aynı motoramı sahıp? nası ıkı aracı kıyasladın anlamadım.senın aracın 250 alır baskası 230 alır bı baskası 270 alır.kaldıkı kıyasladııgın araclar aynı deıl.
benım bıldıgım aracta komple hks egzoz-pıston-ecutec var.kac hp alır bılemem.
ayrıca bı celıskı daha var
''Komple intake , mantar filtre , tdo4 @ 1.3 bar , 3" dp + catback ile bile yazılımsız alsan alsan 250 alırsın''
''Yukarıdaki intake vs. vs. düş, alacağın güç 240-250 hp''