ceco vites kolunu ismail abi halledemedimi ? benim czt nin vites kolunuda çıkarmıştı roll de :D sonra geri taktmıştı :)
Printable View
ceco vites kolunu ismail abi halledemedimi ? benim czt nin vites kolunuda çıkarmıştı roll de :D sonra geri taktmıştı :)
Harbiden biri sunun aciklamasini yapsin ya 5 sayfa cupra sariyo dendi adam dbn de sarmiyo 100-200 6.4 cikariyo masallah diyosunuz bu adam o sureyi olcmek icin tam 100 demi basiyo hayir 90 da oturuyo yani rolling tede yaptiklari gibi :) aciklasin ataistler bunuda :D
araçlara maşaallah
uc ye +++ maşaallah
özgün teşhisi koymuş yine
bşuna dr olunmuyor :icon_tup::icon_tup:
Eray 100-200 mecbur öyle ölçuyosun kusura bakmada orda 80de 90da fullboost yapmıyo, 100 110gibi fulboost yapıyo 100den ölçuyo, 80de cupra dolu olmaz ben bile senle denerken k04le 80 85gibi basıyodum ordan ayık ol:) isteyen gelsın bı binsin baksın, çok bılıyosunuz, ozaman arabası hızlı olan 100 bassaymışya Eray biz dedık ıkı arabanın devrı tutmuyo şimdı ismail abi basmam dedi zor ıkna ettık tamam dedi sonra aksılık filan deneyemediler, biri doldurmuş turbosunu bide bir camruluk gerıden basıyo akıtarak, dıger araba 100de dolmasını beklıyo hangısının avantajı var acıkla bana hangısı avantajlı 100-200ne alakası var keko
sarıyo dedıklerı 2vites denemlerı 60da basılan,
selçuk şmdı şunu dıyım, ataşehırde ismail abiyle konuştuk kendi dediki 2.2basınç açtım bügün inana şaka yapıcam dedi, bende halıyla biri sorunca ismail abinin söyledıgını söyledım 2.2basıyıo diye ismail abinin oğluda 1.7bastık dedi özgün çıktı 1.9gıdıyo dedi hangı? benim kafam karıştı
Basincin ne oldugunu bilmem abi gecene bakarim ben macasi yiyen 3 bar bassin sonucta harcanan para basinc acabilmek icin yaris icin ismail abi UC yi sadece yaristan yarisa cikarip stres atiyor bnm bildigim ozellikle o deneme icin ayara fln gitmemistir yani özgun abi yazar gerekeni tekrar
selçuk sonuna gülücük eklıyonda bız salakmıyız bilmiyoz sankı. Bende extra gc8 var ondan haberın yoktur senın çıkarmıyorum ondada evc var ve kullanıyorum merak etme;)
ben orda sadace özgün hiç ellemedı demiş hep aynı basınçla yürüyor demiş ben ismail abi isterse basınç açar demek istetım
bi art ni yet yok kankacım
videon başında sanırım 1. sayfada biri sorunca ben yazdım ismail abinin ağzından 2.2bar diye, gerek duymuştur duymamiştır bilemem bana arabanın sahibin söyledıgını söyluyorum, ama o arabanın üstende ben olsam böyle olmazdı emin ol 90da basmazdım 80de hızlıysa arabasına güvenen dıyolarya hep 100de basar gecer benım macam siyah değil selçuk yeşil beyaz:) ne basıyosa enjektor basıcam no sıkıntı k04 bastım 2.5bar pıston erıdı gerekırse 30r da basarım araç rodajda 1aya çıkarırım arabamı 100de denemek ısteyen kanatlı varsa denerız:icon_tup: