m6 gerçekten güzel gitmiş tebrikler![]()
458 le giden arabada egzantrik vb baya yuklu6.5 larda hatta daha iyi giden 458 ler var ulkemizde bildigim kadariyla...
Ufak ufak biseyler yapmaya calisiyoruz insallah guzel olur sonucu
Tesekkurler Cuneyt abi
Evet
Tesekkurler
Tesekkurler abi997 nin onu cok acik tabiki cok ucuza cok daha hizli hale geliyor
Egzosla ne alirim hic fikrim yok ancak hafifleme olucak bayagi
Tesekkurler![]()
m6 gitmesi gerektiği gibi gitmiş maşallh m6 ya bütün BMW M lere büyük bi sevgim var daha çok videolarını bekliyorum kardeşim![]()
canberk maşaallah süper gitmişsin,mekineside görseli kadar güzel arabanın nazar değmesin.
zd9000 cupra
iki aracada maşallah.yüksek performanslı bi deneme olmuş
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Maşallah iki aracada çok iyi gitmiş Canberk aracin.
diyemeden geçemicem
Ayıb akü. 270 de giderken roll mü olur![]()
![]()
![]()
M6 ya headers'i takmadan bişe bekleme.
Headers+kasnak+3.91 dif ile çok zevkli olur
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Headers guc vermez,uzeeindeki OE headers cok cok iyi,oradaki trik kat iptali olmasi. Sadece kat iptali min 22 hp veriyor,Headers'da okadar veriyor cunku kat iptali yaptigi icin.
Kasnak tehlikeli ve zararli.2005-2008 yillari arasinda cok motor kirildi. Hala kiran oluyor tek tuk.Ha kisa sureligine takilip-cikartilabilir. Krank in donus harmonisini bozuyor,motor ici titresim yaratiyor.
Diff de hizlanma iyilesir ancak ses yapmayani yok gibi.
En iyi kombo:iyi bir yazilim ve guzel iscilikle kat iptali. Cunku kati kesip boru koymakda olmuyor,oradaki aci bozulursa,egsozda turbulansdan dolayi guc dahi dusuyor.
Konu M,Amg yi sokmayalim araya
Kisaca; Km cok onemli,ona gore mod alir basini gider.(komp Kasnagi/egsoz/yazilim/pompa vs)
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Elyapimi headers mi? Aman diyim,en kotu aracima dahi takmam,ne tavsiye ettim nede yorum yaptim omrumde...
O dediginiz markalarda headersdan guc degil,kat iptali olmasi sayesinde o gucu cikartiyorlar. Yoksa 3-5 hp yi gecmez.
Konumuz V10 motorlari degil mi? Nasil bir genelleme yapip diger araclar icin olucak?
Ben demiyorum,yasadigim ve ogrendigim tecrubeleri paylasiyorum. Krank kasnagi cok tehlikeli bir cok aracta...
murat kasnak sade m6 tıdamı yoksa her araçtamı,bide motorun kırılmasına nasıl sebep oluyor biraz açabilirmisin,birde audi tt-rs çok revaçta imiş yurt dışında, sen bu araba 2.5 tfsi için modifiye güç anlamında ne düşünüyosun amerikada apr nin 600hp tt-rs i var bayadır ,revo nun yine 600+hp tt-rs i var sence keyifli olurmu.
zd9000 cupra
Hakancim,buradaki amac kasnagi hafifletip,krankin daha rahat donmesini saglamak. 10 silindirli bu buyuk makinede(M5/6), buradaki yapilicak hafifleme fayda sagliyor ancak bantlardan cikarken buradaki donmenin yarattigi kuvvetide hesaba kattiklati icin,balansi bozuluyor krank kolunun.
Zaten M5/6 pulley break down yazin Hz. Google'a yada neden kirildigini,hersey cikar ortaya.
Bu 2.5 T motor cok verimli ve guclu. Turkiyede bir tane RS3 var,Evotech SW yapilmisti,sahibi cok mutluydu ve inanilmaz yuruyordu araci. Hatta suan satilikta. Ama otv kazigindan dolayi Tr ye gelemiyorBizde mahrum kaliyoruz.
MTM'in A1 ve 2.5T sini ve Evotech'in TT-RS'ini izlemeni oneririn. Cok az modla ucuyorlar!
Kasnak uygulaması sonrası 10.000 gitmeden kırılan araca şahit oldum .Zaten üretici firmalar uzun soluklu olarak önermiyo.Cadde tipi bi araçda kullanmak pek mantıklı kalmıo ama alınan güç gerçekten azımsanamazdı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)