Bende koysam buraya aralıksız 72 saatlik video olur.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Allah ın cezaları. Hurda araba alıp vuracaksın, sonra tutanak tutmayıp polis bekleteceksin. Ekmeğinden olunca akılları başlarına gelir belki servisçilerin.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Bugün 4 şeritli yolda 3 şeritin hepsinde kamyonlar vardı onu geçtim bir ara 4 şeridide kapattılar sinirlensemmi gülsemmi halimize kararsız kaldım bunlar yanında melek kalıyor ama bize empoze edilen tr de tek trafik suçu yüksek sürat bütün kazalar yüksek süratten olur başka kimsenin şucu olmaz biraz at gözlüklerimizi kalldırmamız lazım
bunların alayı katıksız or.pu çocuğudur..
bu sitede de bu boku yiyenler var.. onlar da canı gönülden üzerlerine alınabilir..
gerçi suratlarına küfrediyorsun sülalerinin alayıyla akraba oluyorsun, "şimdi sen benim anama küfrettin diye anamı şeyettin mi oluyo ki" diyen ezik şereften yoksun mahluklara başka ne diyebilirsin ki başka..
Arabayı vurmak pahasına o seritten yola kaynak yapanlara asla yol vermem. Gelsin sürtsün vursun vs umrumda olmuyor o zaman
2.video vizyonda. Uyanıklar, kendini zeki zannedenler, hak yiyenler volume2.
Arıza şeridinden gidenler-2 - YouTube
abi videolar çok iyi olmuş... öyle tilt oluyorum ki ahlakı ile araba kullananları keriz yerine koyanlara. böyle sağdan geçerken sağa kırıp çarpasım geliyor...
Ufak bir direksiyon hareketi ile emniyet şeridinden gidenlere güzel bir anı yaşatabilirsiniz yada daha fazlasını yapabilirsiniz oda zevkli oluyor.
Birde kamerayı biraz daha sağ tarafa çevirseniz plakalar daha net çıkar sanırım ?
İşin açıkçası kamera olduğu için kendilerine böyle şaka yapmayı uygun gördüm. Bundan sonra kamera ses kaydını açıp plakaları söylemeyi düşünüyorum, sonra onlar düşünsün
Kamera kayıt olarak iyi hoş güzelde, çok geniş açı olduğundan ancak dibinde olanların plakalarını net algılıyabiliyor.
Sonuna kadar izleyin zaten 45 sn.
Arıza Şeridinden Gidenler-3 - YouTube
Emniyet şeridine giren kişinin "köpek" kadar kıymeti yoktur gözümde..
Hele makas yaparken frene basmasam önündeki arabaya patlayacak kişiye rastlarsam direkt gaza basarım.. Basarım ki patlasın bir yerlere..
Yapmışlığım vardır.. Ne oldu? Patladı.. Acıdım mı? Hayır!..
al abi arıza şeridini otraya çak dörtlüyü ordan önündekiyle birlikte git ne sağından geçebilsinler ne solundan... çok sinir oldum adamlara özellikle o en son giren sprinter'cıya . iyi ki istanbulda yaşamıyorum.
Allah sabır versin abi diyecek başka bişeyim yok
Bu şerefsizlerin arkasından ambulans gelmeyeceğini bilsem torpidoda beton çivisi ile dolaşırım.
Emniyete girenleri görünce camdan 2 avuç atarım emniyet şeridine.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Sola makasa girmemis frene basmamak icin abi nediyim ama yinede sakat. Bi arac olsa gormese patlardi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)