İstanbul trafiğinde hak yiyenlerin, hatta kendilerini diğerlerinden üstün gören ve zeki zannedenlerin videosudur.
Kendi çekimimdir, devamıda gelecek.
Arıza şeridinden gidenler - YouTube
İstanbul trafiğinde hak yiyenlerin, hatta kendilerini diğerlerinden üstün gören ve zeki zannedenlerin videosudur.
Kendi çekimimdir, devamıda gelecek.
Arıza şeridinden gidenler - YouTube
Abi bugün İstinye Parktan Bahçeşehire TEM den dönerken, Mahmutbey gişeler sonrasında bu şerefsizlere nasıl saydırdım anlatamam biz salağız onlar akıllı..
bende yazlıga çanakkaleye giderken emniyet şeridi kulananları sag şeritteki tır bile bile sıkıştırıyodu bariyere dedim helal olsun![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
fox tvye gönder abi bence![]()
sesi de açsaydın keşke zaten biz seslendirdik oturduğumuz yerdenyazları adana-mersin gişeleri cumartesi-pazar akşamları çok dolu oluyor yani 2-3 km kuyruk ( gerçi siz alışıksınız da), biz sürekli emniyete kırıyorduk geçmesinler diye.. Biz yapınca başkaları da yapıyor.. Biz mal mıyız bekliyoruz.. Eski arabamda da hararetimde yükselme olmasına rağmen çıkmadım emniyete.. Yanımdaki abim foruma üyedir kafayı yemişti.. Ya ambulans gelirse dedim.. 10 dk sonra en soldan geçmek zorunda kalmıştı ambulans..
O kadar cok trafik serefsizi var ki hangi birinin videosunu cekeceksin... Bunlarin yatacak yeri yok. Kişilik ve haysiyet sorunudur bu. Anlayana...
Gunde 100 km yol yapipyorum isyeri-ev arasi. Sabah ve aksam cok yogun bir sekilde toplamda 3 saatim trafikde geciyor. Daha bir kez bile emniyet seridine, ters yonden gitmeye fln tenezzul etmedim. Bunu hak yemek olarak goruyorum. Emniyet radara hiz limitine kafa yordugu kadar bu durumlara kafa yorsa yogun ama akici bir trafik olur hic olmazsa... Yok ama emniyet jant, tampon vs yapanlara taksin kafayi...
ben yolu ortalıyorum ambulans vs sesi duymuyorsam geçemiyorlar sellektör korna küfür havada uçuşuyor ama hoşuma gidiyor
bazende arabayı ben sürmüyorsam telefonla videoya çekim screen shot alıyorum twitterden /trafikihlalleri ne gönderiyorum
Annesi karakoyun kralicesi olanlar bunlar...SEREFSIZ evladi serefsizler, aradan kaynak yapar bide giselerde, sira bekleriz o kadar, dalar yirtik dondan firlar gibi, Birde ustune bunlarin zincirlikiyuda taa en solun anasini belleyip sagdan kopruye girmek icin onune girenler vardir hakkini yiip herkesin, magiruscular.. Kaynak yapcam diye trafigin icine ediyo serefsizler...nedense hep toplu tasima Ayrica o halk/ozel otobuslerin belediye otobuslerine dokunulmazlik verenin serefine balgam atiyim, Nedir lan lavuk emniyetten gidip icine edicek polis ceza yazmicak!?
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)