iste bu devran hareketlense bosa tartısmaktan kurtarcak hepımızı gorcez ne oluyor ben bılıyorum sende bııyorsunda bılmeyenlere de göstersın ıste:)
Printable View
Devranın arabayı Allah rızası için gece evinin önünden çekici ile kaldırın chipi takın basıncı
açın geri yerine koyun, yoksa bu adam 0.5den yukarı çıkmicak :D
beylerr ayıp olmuyormuu bız ne konustuk ne yaptık ve sız ne yapıyorsunuz amacınız nedır
dun hıkmetle konustumm ben rahatsız oldumuu soyledım bu vıdeo konusunda ben deneme tahtası deyılım dedım bır suru adam deneme teklıfı yolladı mıllet bılıp bılmeden coluk cogunun agzıyla yazılmıs yorumlara sınırlendımm ve konustum hıkmetlee bu vıdeoları kaldın dıye tamam abı dedı sızde dıger vıdeo yu kaldırın dedı ok dedım ve vıdeoları kaldırttım dostluk bozulmasın dıye ben kendı aracımın ne oldugunu bılıyorum neyın neyle yurucenıde bılıyorum 100 den fazla denemem var ama bır tane vıdeo cekmedım cunkı karsıda kı adamı rencıde etmemek ıcın haa gebze ıle ızmıtler arasında bı sorun varsa bılemem ben her an her yerdeyım ben mısafır olarak geldım arac denemeye gelmedım sızın aranızda bı sorun varsa bılemem gebzelılerde benım arkadasım ızmıtlılerde onla gelmısım bunla gelmısım dıye bır sey yok sonuc olarak ortalıgı zıkıstıren bırı var onu bulun kım karıstırıyorsa onu aranızdan uzaklastrın bence orcunun yaptıgı yanlıs ızın almadan vıdeoları koymasıı ben konuyu kapattım sız konu actınız bence cok yanlıs tekrar anlasırsınız karar verırısnzı deneme yaparsınız ok benım yazıcaklarım bu kadar bu vıdeo yu kaldrın cok kalpler kırılır saygılar herkeze ıyı gazlamalar
gunaydin millet :)) enderim bastacisin az kaldi sogukta kista ugrasmiyalim diyorm
ademim sen nasilsan enderde oyledir yuzyuze tanissaniz can ciger olursunz
aga sonra cupra lar kalacak metanoldu nostu ugrastrmayin zengin isi onlar bu araba 20-25 tl lik bi arac (maliyet olarak)
alperen kardesim guldurdun beni sabah sabah :) arabanin yaninda zincirli rottweillerim var ama acicaz biraz daha zaman lazm herkesin iyi dilekleri icin tesekkur ederim allah herkesin gonlune gore versin
araçlar için birbirinize kırmaya gerek yok ilk koyulan video içinde izin alınmadı falan denilmesin izin alınmıştır fatih ustadan hatta bizde soracaktık koyalımmı diyeee demiştii biz de iyi koyuyorus hatta sizde o konun içine atarsınıs gibisinden konuştuk ama sonradan yok izin alınmadı yok şöle oldu yok böle oldu diye bahane üretmeye gerek yok sonuçta hep yüs yüse bakıyorus hiç kimsede geçilmes değildir bu kadar yapmayın arkadaşlar ;)
meli biz videoyu koyarken izin de aldik kadire sordurdum onlarda bizde video koymak icin size soracaktik iyi denk geldi hatta demisler rovansi olacagi icin 10-denemeyide koymaya gerek yok ortalama sonuc bu diye tek video koyduk rool gecesi gece evlere dagilirkende opusup sarilip oyle ayrildik nie boyle oldu simdi anlamadim :)
valla astranın basıncını açında herkez gibi bende merak ediyorum iki aracada maşallah
devo valla 2013 ün sonunda hit konularda senin basınç açma sorunun tavan yapıcak benden söylemesi:D:D
Devran abi ender abiyle konustuk ozelden sikinti yok sadece yanlis anlasilma vardi ;)
devran kanka sen bunlara inamma böle çok çok iii boşver açınca ne geçicek eline bunlar seni kandırıyoooo :p koştur koştur nereye kadar bak buda koşturuyo :allaalla: :D :D :D
emre cok sinsi geliyorsn sessiz sedasiz bi bomba bekliyorm senden ama soruncada renk vermiyosun yine :))
selcugum eyvallah :) bu basinc (yogun istek uzerine) el birligi ile acilacak ben dokunmayacagm zaten bu gidisle :) ama 2-3 ay daaha bekleyelim ozmana kadar iddali makineler cikacaktir piyasaya daha guzel olur
maşallah devom gsi böle güzel yürütmek bu alemde bi sanayakışır
Orcun projeye basladin mi :)
devran osmanla konustum buaksam icin eger denedigin k20 musait ise onuda davet ediyorum, pmle telfn yaz netleselim , skn cupra astra eg bi dosthane 4 lu yapalim, video icinde yorum yapamiycam cok sagliksiz olmus,
0.5 barda araç güzel gittiğine göre sıkıştırma güzel gözüküyor.Belli bir basınç limiti vardır muhakkak ama turbonun yağ bırakmaması lazım burda en mide bulandırıcı taraf bu işte açıyosun basıncı ama turbo salıyo ne varsa işte o zaman başından aşağı kaynar su dökülüyor amk arabasının diyosun :)
1.3 bassın demiyoruz ki :) Alper abininde dediği gibi 0,7bassın bari sonuçlar net olsun devranın her videosunda kim geçti derdine düşüyoruz böylece tam görürüz herşeyi :D