TC F7R: filtre egzoz chip
GOLF 1: corrado MOTORU SWAP 1.8 Turboya çevrilmiş 0.6 bar basıyormuş arkadaş 240 hp civarı olduğunu söyledi..
denemeler dostane olmustur yorumlar seviyeli olması dileğiyle.
TC Couch f7r - Golf GTI(240hp) 17.02.13 - YouTube
TC F7R: filtre egzoz chip
GOLF 1: corrado MOTORU SWAP 1.8 Turboya çevrilmiş 0.6 bar basıyormuş arkadaş 240 hp civarı olduğunu söyledi..
denemeler dostane olmustur yorumlar seviyeli olması dileğiyle.
TC Couch f7r - Golf GTI(240hp) 17.02.13 - YouTube
o golfün sahibi neyin kafasını yaşıyor da 240hp sanıyor arabasını acaba![]()
140 hp olsa dahi bu fark olmaz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bahsettiğimiz 800 kg araç arkadaşım. Senden çok çok hafif. Sen modlarınla 15 hp alsan gene kafa kafaya olurdun. Bukadar fark olmaz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Baris selam,
Golfun gucu 240hp olsa seni gectim ben bile denemem sanirim.
Senin hatan bilinmeyen supriz arabalarla deneyip video paylasman. F7R makine cogu arkadasin pek alakadar olmadigi kapasite ve verimliligi hakkinda yorum yapamadigi bir motor.
Yapacagin sey basit. Yururu ile bilinen taninan araclarla denemek.
Senin arabayi Gumruk'ten cikartan arkadasimdayken yururunu yakindan cok gorduk ettik. Piyasadaki cogu F7R'i bozar
aracın sahibi dereceli var 0.6 basıyorum tahmini 240 hp falan dedi biz sürpriz araç olduğu için çıkalım zevkine basalım dedik, videoyu ben çektim, zevklidenemelerdi, burda önemli olan çıkılmış denenmiş golf hakkıdada çok fazla bi yorum ytapamayız sahibinin dediğine göre konuşuyoruz,,
bu arada aracına maşAllah barışım, erenin dediği doğru katılıyorum kelimelerine, çok f7r ı üzersin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)