benim içimi dökecek birşeyim yok, siz abarttınız neyse konuyu kirletmiyorum daha fazla.
Printable View
benim içimi dökecek birşeyim yok, siz abarttınız neyse konuyu kirletmiyorum daha fazla.
iki aracada maşallahh
orhan nbr nan :D
kapinin onunde iyi catlattim :D
ne olmus la burda giderler plakalar havalarda ucusuyor neyin kafasini yasiyorsunuz mekanik bu iyi olan kazanir teneke parcasi icin birbirinizi kirmayin gecmekte gecilmekte hep geceriz diye bi kaide yok isin girgirindayiz cunki biz sendikaliyiz ayik olun :D
Benim listemde sen varsın obeyyy Bilendim sana :D :D
benide yaz listeye EH GTİ
sen bile bilmeyeceksin AJ'de ne oldğunu
yaptığın yanlış abi.. deneyeceksin o kadar yoksa RJH yakarım :D :D :D
Benide sev Topraaamm.. :D :D
Enişte be karı varmı :D
sendikayi 10 gunlugune orhan guneye birakiyorum vekilimdir :D
Orhan her akşam rolling mi yapıyor yoksa alıştırma turlarımı atıyorsun? dün akşam kavacık yolunda PR VTI ı görmüş...buda demek oluyor ki... gizli spec mi yapıyon doğru söyle yoksa senden korkulur :D:D:D
evet beyler aidatları vericeğim hesap numaralarına yatırın :)
dün akşam canım pilav cekdi kavacıga gittim hemde biraaz hayvanı hava aldırım dedim :) pr gördüm kavacıkdalardı . gizli spec yok bende var diyen gelir kullanırr bu arada sen onu bunu boşver benden nasıl kacıcaksın sen onu düşünü hafta sonu bişey kalmadı takdım goproyu :)
dün akşam canım pilav cekdi kavacıga gittim hemde biraaz hayvanı hava aldırım dedim :) pr gördüm kavacıkdalardı . gizli spec yok bende var diyen gelir kullanırr bu arada sen onu bunu boşver benden nasıl kacıcaksın sen onu düşünü hafta sonu bişey kalmadı takdım goproyu :)[/QUOTE]
Bizde kaçma yok sendikanın başkanı :) bükemediğimiz eli öperiz...seni geçemezsem helal olsun orhanım derim :icon_tup:
salih abi gerekenleri yap çık dene,zc kapıda yakarız abi:D
Seni ayrı severim bilirsin metinim yerin farklıdır :)
Bizde kaçma yok sendikanın başkanı :) bükemediğimiz eli öperiz...seni geçemezsem helal olsun orhanım derim :icon_tup:[/QUOTE]
vallaha rollere don giymiyip kendini hafifleten arkadaşlar var :)
sağol başkanım bende seni severim :) ama baştan söylüyeyim transparan elbise veya araya kaçan slip don giymek yasak, giyen olursa gizli spec yapmış olur:D:D:D[/QUOTE]