Gece SKN nin gecesiymiş zaten haberlerini aldım Bahadır abininde eline sağlık
Printable View
Lau lav atmış resmen, denemeler sonucu Gks mi aldı ? pek fark yokmuş gibi geldi gerçi.
bu arada bonus yedi bitirdi beni gece gece :)
Allah kaza bela vermesin
araçlara maşallah cupra iimiş ateşli ateşli
Skn videolarını bekliyorum de hadeeeeeee:)
beyler allah kaza bela vermesin denemeye cikan butun araclara maasallah lau nun alevi burger king te bile yok :))eksik olmayin cagirdiniz benide gelmeyi cok istedim ancak gecerli sebeplerim vardi affedin anadolu yakasinda oldugu bigece aranizda olmaktan onur duyarim onumuz yaz daha cok egleniriz hayrlisiyla
arkadaşlar güzel yorumlarınızdan dolayı herkeze teşekkürler gks ile aramızda geçme geçilme olmamıştır çok zevkli deneme olmuştur 240 km ye kadar baş başa gidildi iki araçtada çıkış olmadı aracımın hp sini soranlar için yazıyorum aracım (şu anlık) 270 hp civarıdır :) kısmetse yakın zamanda turbo değişimi olacak kısmetse daha çok videomuz olacak o gece yanımızda olan bütün araç sahiplerine dostluklarından dolayı teşekkürler.
2 aracada masallah araclarin setup lari hakkinda birde bilgi verseniz basta iyi olurdu :D lau 270 HP ise GKS oldukca hizliymis masallah
Maşallah araclara güzel yürümüşler:)
masallah guzel denemeler olmus bonus super olmus :)
İki araca da maşallah, GKS iyi yürümüş.
Maşallah iki aracada cok iyi yürümüşler keyifli bir gece olmuş kazasiz belasiz insallah...
Guzel ve eglenceli bir gece olmus :icon_tup: tum araclar cok guzel dostca olmasi herseyden guzel
Guzel yorum yapan ve kotu yorumuda yazmadan once kafasında bır kere daha dusunup yazan herkese cok tesekkurler. 240-250 km lere kadar kafa burun yuruduk vıdeoda zaten gayet net herseyı anlatıyor. LAU cupranın da maşşallahı var ama Bu geceden sonra osman kardesimizede bi fn2 aldırıcaz inşallah :):):) Gece gayet guzel gayet eglenceliydi gelen herkese teşekkurler.
VAlla deneyen araçlara maşallah ama son video çok sakat olmuş..ALLAH korusun yani..
Biranda ortalama herkes 160~190 dan düşmüş gibi geldi.Sakat işler valla ne diyim..