Maşallah .. deneyen araçlara..
Printable View
Maşallah .. deneyen araçlara..
maaşallah araçlara. son video fenaymış :)
göksel abi masallah çok iyi video..
gökşelim eline şağlık makina güzel gitmiş ki 270 hp olan torku typer a göre hatşafada olan bir araçla yanyana yürümek aracının deli gittine işarettir,allahım eşirgeşin
oşman ın araç zaten gidiyor maşşallah
maşallah iki aracada bonus video on numero :D
anadolu yakasi bu aksam denemek isteyen dostlar sokuk cikik van tarzi olmamak kaydi ile dostca denemeye gelrim dun cikan olmadi heralde
Evet arabam hazir. Hala bi s2000 denemesi yapmak istiyor musun? :) 2. vites bi senin devrinde bi benim devrimde basariz hani adaletli olmasi acisindan ;) Yol bos onumuz acik olsun 200 de gazi birakmak yok :) Nasil olsa sen de 2.0 Hondasin ben de 2.0 Hondayim. Gorelim bakalim nekadar hizlisin. Cevabini bekliyorum bu haftasonuna dogru istedigin aksam deneyelim :icon_tup:
masallah araçlara type r her zaman renk katıyor gecelere
Her iki tarafa da başarılar dilerim.
bora abi cai sistem harika olmus basarılar en son denemeni izlerkende güzel yürüyordu red
Amanın boraya bak aboooooov
Kelim Alperim sasirma bisey yok sadece masumane bir deneme talebi :) Arkadas baya bi istekli benimle denemeye her firsatta cagiriyor ''bi FN2 s2000 denemesi yapalim senle istersen'' diye ben de deneyelim diyorum bu haftaici istedigi bi aksam dosthane bir sekilde basalim rahat rahat :)
Haftaya BK ile deneyelimmi yakisikli Redini :D