Hayırlı olsun fatih abi sonunda bitmiş kaç yıldır uğraşıyordun maşallah allah kaza bela vermesin
Printable View
Hayırlı olsun fatih abi sonunda bitmiş kaç yıldır uğraşıyordun maşallah allah kaza bela vermesin
maşAllah çok zevkli gözüküyo :) kazasız belasız
Fatih hayırlı olsun kardeşim.Çok uğraştın gerçekten. Benim baskı yolda. Gelince seninle bir deneyelim. Bende komple egsoz ve yazılım yaptırdım.
Herkeze cok tesekkur ederim Allah razi olsun ben o kadar ugrasmamin karsiligini aldim cok sukur biraz uzun oldu ama boyle bi araci yapabilmek inanin cok zor elimizin altinda ne bi ornek nede tecrubesi olan biri var anca internetten vede kendi deneyimlerimizle deneme yanilma yontemleriyle sonunda basardik gec oldu guc olmaz insallah dediginiz gibi bundan sonrasi dahada kolay gibi
Aynen kardesim sen biliosun iste ne zamandir ugrastigimi sukur sonunda yuruttuk.
Maşallah Fatih uzun uğraşların ardından böyle yollara çıkmasına çok çok sevindim. Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanman dileklerimle...
tork'da yatarken her görüşümüzde içimiz gidiyordu. maşallah canavar gibi olmuş emeği geçenlerin eline sağlık :)
Yoook canım. RS2 mi.. Aboov.
Maşallah. :)
buda golf gti la 2. ve 3. vites ufak bi basışımız golf gti yazılım filtre egzoz araç dsg çoğu kişi bilir zaten golfu fena gitmeyen bir araba..
Rs2 vs 270hp golf gti - YouTube
patlasın diye biraz kesiciye girdimde patlamadı :D
Maşallah çok özel bir araba kazasız belasız binin inşlh.
kapasitesi yüksek bi araç maşallah emeği geçenlere
buda benden gelsin