Oha inanmiyorum Allah korumus caniniza kastetmis resmen verilmis sadakaniz varmis.
Printable View
Oha inanmiyorum Allah korumus caniniza kastetmis resmen verilmis sadakaniz varmis.
aman allahım gözlerime inanamıyorum bu makasları atan terzi kör oldu
Golfleri savunan var cok ilginc
Birinize bu sekilde zarar gelse dunyayi yikarsiniz burda adamlarin avukati oluyorsunuz.
Cok hardcore hareketler yokmus ? Olmasa ne olur zaten riskli gidiyor bi anlik hata ile toz bulutuna doner heryer ..
video nun amacını anlamadım , dediklerinize göre aynı dengesiz ve tehlikeli hareketlerde sizde bulunmussunuz elemanı takip ederek , valla bence gerek yok böyle seylere , işsiz işi şeyler
Benim anlamadığım, yol tutuşu yoktan kastın;
- araç çok güçlü ve arkadan itiş ve bende dizginliyemiyorum mu?
- lastikler kabak, ama benim lastiğe verecek para mı yok?
- aracın hakikaten tutunamıyor mu?
...vs vs vs
Nedir?
Yol tutuşu yok diyorsun, ama tehlike arz etmiyorum diyorsun, nedir bu çelişki?
Yol tutmayan otomobille trafikte işin nedir?
İster salonda tut, ister koynuna al o kısım beni ilgilendirmez, orası senin otomobille olan ilişkindir.
Ben yol tutuşu yok diye aheste aheste gittiğimi söyledim. Her yol tutuşu mükemmel olmayan araç size göre tehlikelimi? Size göre arkadan itişli, gaza basınca arkayı kaydıran araçlar trafikten çekilmeli mi tehlike arz ediyor diye? Onuda geçtim, eğer aracımın yol tutuşu olsaydı Allah ne verdiyse gazlayıp sol şeritte milleti sıkıştırsam haklımı olacaktım? Çelişki bende değil, aslık çelişki sizde. :heyoo:
Lafı götünlemi anlıyorsun, nerenle okuyorsun yazıları? Ben arkadan itişler tehlikeli mi dedim?
Ayrıca sorduğum soruların cevabını da alamadım, sen mi becereksizsin yoksa otomobilin mi kabahti var onu bir türlü aydınlatamadın.
Otomobilinde trafiği tehlikeye atacak ve yol tutuşu etkileyecek bir kusur varsa, haliyle trafiğe çıkmaman lazım.