User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
134 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Trafikte dengesiz hareketler, kural tanımayanlar

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berk7767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi güzel yapmışsınızda bunları videoya alarak neyi kanıtladınız onu anlamadım zaten her gün yaşanan olaylar yasak dönüş videosu çok saçma geldi bana.
    Emniyetten altın direksiyon plaketi verdiler, başım göğe erdi, götüm kalktı, egom tavan yaptı.
    Beklediğin cevap bu değilse, bir üstte yazdığım mesajı okuman yeterli.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi bu kamera senin araçta sonradanmı takılı orjınaldemi var?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Berk7767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oynasın dert değil, demekki yüklenenlerde hep böyle kullanıyor. Demek ki, arkamda need for speed oynayanlara hemen yol vermem gerekiyormuş, bende onu anladım.

İyi ya ne diyeyim, inşallah eşleri hamile olduğunda da veya otomobilde bir bebek taşıdıklarında da böyle birbirleriyle yarış yapanlara denk geldiklerinde empati kurup ah evet bende kabahat yol vermeliydim yoksa adam tereyağ gibi kullanıyor kimseyi tehlikeye atmıyor der.

Keza, orası gereksiz oradan sol veya sağa dönülebilir diyenlerde umarım bir yakınını ambulansla hastaneye yetiştirmek isterken o yola girip değerli dakikalarını sırf bir egoist yüzünden yolda kaybetmez.
    Emniyetten altın direksiyon plaketi verdiler, başım göğe erdi, götüm kalktı, egom tavan yaptı.
    Beklediğin cevap bu değilse, bir üstte yazdığım mesajı okuman yeterli.
    Ciddi sormuştum elinize ne geçicek bu videoyu çektikten sonra kötü amaçlı birşey demedim hemen ters anlamanıza gerek yok ama dedikleriniz olduysa ne mutlu size neyse demişsiniz ki orası gereksiz oradan sol veya sağa dönülebilir diyenlerde umarım bir yakınını ambulansla hastaneye yetiştirmek isterken o yola girip değerli dakikalarını sırf bir egoist yüzünden yolda kaybetmez. yolda her hangi acil bir durum yoksa ve diğer seçenek bana çok uzaksa tersten dönerim yolu kontrol edip arkamda ambulans varsa yasak yerden dönüp yolu tıkayacak değiliim tıkalı olmayan yolda yasak dönüş yapanlara egoist diyorsanız
    bir şey diyemem bende en sol şeritte yolu tıkayanlara öyle diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi bu kamera senin araçta sonradanmı takılı orjınaldemi var?
    Aslan, kamerayı dx.com'dan aldım

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golfün yaptıklarını savunanlara söylüyoru körmüsünüz abi adam sinyal vermemiş şerit değiştirirken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berk7767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddi sormuştum elinize ne geçicek bu videoyu çektikten sonra kötü amaçlı birşey demedim hemen ters anlamanıza gerek yok ama dedikleriniz olduysa ne mutlu size neyse demişsiniz ki orası gereksiz oradan sol veya sağa dönülebilir diyenlerde umarım bir yakınını ambulansla hastaneye yetiştirmek isterken o yola girip değerli dakikalarını sırf bir egoist yüzünden yolda kaybetmez. yolda her hangi acil bir durum yoksa ve diğer seçenek bana çok uzaksa tersten dönerim yolu kontrol edip arkamda ambulans varsa yasak yerden dönüp yolu tıkayacak değiliim tıkalı olmayan yolda yasak dönüş yapanlara egoist diyorsanız
    bir şey diyemem bende en sol şeritte yolu tıkayanlara öyle diyorum.

Bir kaç kere aynı yerde denk geldim, arkadan ambulansta gelse, itfaiyede gelse, şeyine takan yok canı oradan dönmek isteyen dönüyor, ayrıca o yol her zaman öyle sakin değil, sağda park halindeki araç sayısı artınca dönülmezden dönmek isteyen egoist yüzünden kaç kere ışıkta beklemişliğim var.
    Yani normalde başkasını iplemeyen ambulans, itfaiye..vs geldiğinde de iplemiyor. Bu egoistliktir, saygısızlıktır, düşüncesizliktir.
    Dönülmezden dönmemek için arkadan ambulans beklememek lazım.

Berk7767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten bende video adına konustum videoda yol müsait ben demedim ki her şartta yasak dönüş yapılabilir dediğim gibi farklı durumlarda haklısınız ancak videoda birşey yok bence her gün olan şeyler adam yoluda tıkamamış o yüzden videoya almak gereksiz geldi dedim.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adreslerini tespit ettim gerekli cezaları göndereceğim

siyah golfcü arkadaşta vidyo gönderdi sol şeritte 80 le vidyo ceken birine sinir oldum abi bastım gaza diyor
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adreslerini tespit ettim gerekli cezaları göndereceğim

siyah golfcü arkadaşta vidyo gönderdi sol şeritte 80 le vidyo ceken birine sinir oldum abi bastım gaza diyor

80km/h değil 110-120km/h arasıydı

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

80km/h değil 110-120km/h arasıydı
    abi umarım kameralarınıza takılmam babam beni öldürür Kolay gelsin bide yeni vidyo ekleyeceksen azcık kes tam olay yerini ekle abi internetimin kotası doldu keyifli forumlar
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi umarım kameralarınıza takılmam babam beni öldürür Kolay gelsin bide yeni vidyo ekleyeceksen azcık kes tam olay yerini ekle abi internetimin kotası doldu keyifli forumlar
    Güya hd çekiyor, ondan kotanın ırzına geçiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx...evzuatIliski=0

Videoyu izlesek ve kuralları incelesek sizede bir dünya kabahat bulunabilir. En basitinden sol şerit ihlali yapmışsınız. Sol şerit sollamak için kullanılır, sollama gerçekleştikten sonra sağ şeride geçilir. 70km ile giden içinde bu geçerlidir 170km ile giden içinde bu geçerlidir.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bence abartmasan. İstanbul'da yaşıyorsun biraz havadan nem kapar gibi olmuşsun. Sende beyaz Golf'ü arkadan kadraja alıcam diye en sol şeritte artık 70-100 kaç ile gidiyorsan öndekine nerdeyse tampon yapmışsın. Senin yaptığında yanlış ayrıca gördüğüm birşeyde yapmamışlar.
    bende böyle düsünüyorum istanbul trafigi icin cok abartı bisi yok gibi geldi ... sondaki golf biraz hızlı gelmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MOzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Videoyu izlesek ve kuralları incelesek sizede bir dünya kabahat bulunabilir. En basitinden sol şerit ihlali yapmışsınız. Sol şerit sollamak için kullanılır, sollama gerçekleştikten sonra sağ şeride geçilir. 70km ile giden içinde bu geçerlidir 170km ile giden içinde bu geçerlidir.
    Bir dünya demişsin bir tane zor bulmuşsun, hayırdır döndük dolaştık bana mı saplandı konu.
    Saatlerce sol şeritte gitmedim, gördüğün gibi en sağ şeride kadar geçmişim, ortadakiler yavaş sürüyor diye araçları tek tek mi geçeyim nasıl yapsaydım.

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E adam sollamaya çıkmış zaten. Sıralanmış arabaları solluyor.
    Solladığı her aracın önüne geçip tekrar mı sollamaya çıksın?
    Ankaraya kadar böyle gitse sollamadı diyemezsin.

Arkasında araç sellektör yaparken hız sınırları içinde veya üstünde dahi olsa sol şeritte gidene ve yol vermeyene bende kızıyorum ama burada öyle bir durum da yok.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E adam sollamaya çıkmış zaten. Sıralanmış arabaları solluyor.
    Solladığı her aracın önüne geçip tekrar mı sollamaya çıksın?
    Ankaraya kadar böyle gitse sollamadı diyemezsin.

Arkasında araç sellektör yaparken hız sınırları içinde veya üstünde dahi olsa sol şeritte gidene ve yol vermeyene bende kızıyorum ama burada öyle bir durum da yok.
    Bir anlayan çıktı, eyvallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir dünya demişsin bir tane zor bulmuşsun, hayırdır döndük dolaştık bana mı saplandı konu.
    Saatlerce sol şeritte gitmedim, gördüğün gibi en sağ şeride kadar geçmişim, ortadakiler yavaş sürüyor diye araçları tek tek mi geçeyim nasıl yapsaydım.
    "Bir dünya bulunabilir, en basitinden........" demişim. Sizde sağda yolunuz ayrıldığı için sağ şeride geçmişsiniz zaten.
    Ayrıca sol şerit ihlali bana göre makas atmaktan daha büyük bir kabahat, çünkü sol şeritte sürekli takılı kalanlar olmasa, sollama yaptıktan sonra sağ şeride çekilseler arkadan hızlı gelenler makas atmak zorunda kalmayacak. Boş olan şeritte isteyen cezasını yemeyi göze alıp hız denemesi yapar. Ama en azından makas atarken, hem masum insanların, hem kullanıcının canına ve malına gelebilecek zararın en aza indirileceğini düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    "Bir dünya bulunabilir, en basitinden........" demişim. Sizde sağda yolunuz ayrıldığı için sağ şeride geçmişsiniz zaten.
    Ayrıca sol şerit ihlali bana göre makas atmaktan daha büyük bir kabahat, çünkü sol şeritte sürekli takılı kalanlar olmasa, sollama yaptıktan sonra sağ şeride çekilseler arkadan hızlı gelenler makas atmak zorunda kalmayacak. Boş olan şeritte isteyen cezasını yemeyi göze alıp hız denemesi yapar. Ama en azından makas atarken, hem masum insanların, hem kullanıcının canına ve malına gelebilecek zararın en aza indirileceğini düşünüyorum.
    Adamlar arkada need for speed oynuyor yazmışım, nerenle okudun, nerenle anladın acaba?
    Benden yol isteyen yok, yasal sınırlar içinde sağda yavaş gidenleri solluyorum, elemanlar otobanda yarış yapıyor, makas atıyor, o normal ben anormal oldum.
    Bakış açınız gerçekten çok enteresan, adamlar zaten yarışıyor, sen istersen soldan yasal sınırın üstünde git, onlar yine makas atacak.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbuldaki en hızlı şerit sağ şerittir
    bilenler bilir
    Hakan abi senle alakası yok yazdıgımın
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)