Ciddi sormuştum elinize ne geçicek bu videoyu çektikten sonra kötü amaçlı birşey demedim hemen ters anlamanıza gerek yok ama dedikleriniz olduysa ne mutlu size neyse demişsiniz ki orası gereksiz oradan sol veya sağa dönülebilir diyenlerde umarım bir yakınını ambulansla hastaneye yetiştirmek isterken o yola girip değerli dakikalarını sırf bir egoist yüzünden yolda kaybetmez. yolda her hangi acil bir durum yoksa ve diğer seçenek bana çok uzaksa tersten dönerim yolu kontrol edip arkamda ambulans varsa yasak yerden dönüp yolu tıkayacak değiliim tıkalı olmayan yolda yasak dönüş yapanlara egoist diyorsanız
bir şey diyemem bende en sol şeritte yolu tıkayanlara öyle diyorum.
Bir kaç kere aynı yerde denk geldim, arkadan ambulansta gelse, itfaiyede gelse, şeyine takan yok canı oradan dönmek isteyen dönüyor, ayrıca o yol her zaman öyle sakin değil, sağda park halindeki araç sayısı artınca dönülmezden dönmek isteyen egoist yüzünden kaç kere ışıkta beklemişliğim var.
Yani normalde başkasını iplemeyen ambulans, itfaiye..vs geldiğinde de iplemiyor. Bu egoistliktir, saygısızlıktır, düşüncesizliktir.
Dönülmezden dönmemek için arkadan ambulans beklememek lazım.
zaten bende video adına konustum videoda yol müsait ben demedim ki her şartta yasak dönüş yapılabilir dediğim gibi farklı durumlarda haklısınız ancak videoda birşey yok bence her gün olan şeyler adam yoluda tıkamamış o yüzden videoya almak gereksiz geldi dedim.
adreslerini tespit ettim gerekli cezaları göndereceğim![]()
siyah golfcü arkadaşta vidyo gönderdi sol şeritte 80 le vidyo ceken birine sinir oldum abi bastım gaza diyor![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx...evzuatIliski=0
Videoyu izlesek ve kuralları incelesek sizede bir dünya kabahat bulunabilir. En basitinden sol şerit ihlali yapmışsınız. Sol şerit sollamak için kullanılır, sollama gerçekleştikten sonra sağ şeride geçilir. 70km ile giden içinde bu geçerlidir 170km ile giden içinde bu geçerlidir.
E adam sollamaya çıkmış zaten. Sıralanmış arabaları solluyor.
Solladığı her aracın önüne geçip tekrar mı sollamaya çıksın?
Ankaraya kadar böyle gitse sollamadı diyemezsin.
Arkasında araç sellektör yaparken hız sınırları içinde veya üstünde dahi olsa sol şeritte gidene ve yol vermeyene bende kızıyorum ama burada öyle bir durum da yok.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
"Bir dünya bulunabilir, en basitinden........" demişim. Sizde sağda yolunuz ayrıldığı için sağ şeride geçmişsiniz zaten.
Ayrıca sol şerit ihlali bana göre makas atmaktan daha büyük bir kabahat, çünkü sol şeritte sürekli takılı kalanlar olmasa, sollama yaptıktan sonra sağ şeride çekilseler arkadan hızlı gelenler makas atmak zorunda kalmayacak. Boş olan şeritte isteyen cezasını yemeyi göze alıp hız denemesi yapar. Ama en azından makas atarken, hem masum insanların, hem kullanıcının canına ve malına gelebilecek zararın en aza indirileceğini düşünüyorum.
Adamlar arkada need for speed oynuyor yazmışım, nerenle okudun, nerenle anladın acaba?
Benden yol isteyen yok, yasal sınırlar içinde sağda yavaş gidenleri solluyorum, elemanlar otobanda yarış yapıyor, makas atıyor, o normal ben anormal oldum.
Bakış açınız gerçekten çok enteresan, adamlar zaten yarışıyor, sen istersen soldan yasal sınırın üstünde git, onlar yine makas atacak.
İstanbuldaki en hızlı şerit sağ şerittir
bilenler bilir
Hakan abi senle alakası yok yazdıgımın![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)