bu yaz biraz hızlı geçecek gibi
99' ZN 106 GTİ 14' SC İBİZA CUPRA 94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP) 16' FK2 TYPE-R
Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Havalar düzelince yapalım 3 106 mız var sapancada güzel deneme yapabiliriz ok kardeşim Volkanın numarası var bende haberleşicez artık inşallah saolasın.
Maşallah araçlara bu yazın bize CRM yolu gözüktü
LOJ Team
Yalcin54 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah araçlara bu yazın bize CRM yolu gözüktü götürelim reis ayıp ettin
Yalcin54 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah araçlara bu yazın bize CRM yolu gözüktü sonunda doğru yola saptın kardesım
Yalcin54 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah araçlara bu yazın bize CRM yolu gözüktü oooo hadi bakalım.
SAPANCA AUTO CLUB CRM PERFORMANCE
Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı oooo hadi bakalım. sonra döndüm ve dedim ki ' ney? ' . )
Memleketimden bu şekilde etkinlikler çok güzel tebrikler volkan kardeşim
Videolar eskiymiş ama maşallahı var Bi aya kadar gelirim, bi deneme yaparız müsait olursan
.
Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Videolar eskiymiş ama maşallahı var Bi aya kadar gelirim, bi deneme yaparız müsait olursan Beklerim seve seve yapariz.. ama gelmeden once haber werki vardiyali calisiorum ona gore kardesimi yollarim...
GTi Nickli Üyeden Alıntı Memleketimden bu şekilde etkinlikler çok güzel tebrikler volkan kardeşim teşekkürler tufan kardeşim,sen ne yaptın en son telefonda konuştuğumuz mevzuyu ? Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Videolar eskiymiş ama maşallahı var Bi aya kadar gelirim, bi deneme yaparız müsait olursan tabi deneriz gelmeden bir kaç gün önce ararsanız müsait oldugumuz ana denk getirirz.numaram 0534 643 51 95.
maşallah güzel yürümüş 106 şu rolantideki ses beni benden aldı )) mustang maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları