Aracın modeli nedir ki?
Harbi iyi dolu yağmış :)
Printable View
Aracın modeli nedir ki?
Harbi iyi dolu yağmış :)
Eşşek ya valla eşşek
Cok komik ya, sabah sabah iyi guldurdu, ne kadar aracimi seversem seveyim boyle birsey asla yapmazdim :D
Yorgan en mantiklisi bu tur durumlarda, Allah gostermesinde :)
Adam Aşmış kendini fena yüzüyor karada :)
dolu 20-30 sanıye atıştırıp dinecekti belik.Allahın sopası yokki gördü bu salagı verdı doluyu verdı doluyu :D
Manisa yolunda başıma gelmişti benzinci bulana kadar ömrümden ömür gitmişti. Ancak arabaya pek bir zarar gelmedi.
Bu kadar gulunucek ne var anlamadım? kim olursa olsun,gercekten kendin kazanarak aldıgın bir malı su halde gorse bir tepkı verirdi . Adamda o an boyle bırsey yapmıs.Herkesin kendı yorumudur tabi insallah sizin basınıza benzer birsey gelmez
Ulan o arabayı korumam bile gıcığım tipine zaten, çığ düşsün isterse.
wallaaa başıma gelsin istemem ama arabanın tavanında'da maymun etmem kendimi :D:D:D
Dolu bir arabanın başına gelebilecek en kötü durumlardan biri ama bu haraketlere de hiç gerek yok bence :)
arabayı koruyorum diye kafayı yaracak. geçen sene safranboluya da inanılmaz büyüklükte 5 dakika boyunca dolu yağmıştı. ben o sırada okuldaydım bizim okulun oraya hiç yağmadı 2 km yukarıdaki şehir merkezindeki araçlar tanınmayacak haldeydi. şans işte. okulda olmayıp evde olsaydım benim arabada gitmişti.
dolu gerçekten çok sakat birşey hızlı isen camı bile patlatabiliyor,tavandan hasar almak bir araca nerdeyse pert demek gibi Allah göstermesin..
İyi niyetli ama cahil. Severken oldurmek gibi...
bunun beynini kuşa koysan uçmaz.
Bacakları kıpkırmızı olmuş doluyu yemekten:D Ne de olsa mal canın yongasıdır:)
benim böyle bi video'm yayınlansın, kimselerin olmadığı kutuplara ya da çöllere göçerim.
Bi kere dolu başladı camdan gördüm yatağımın üstündeki yorganı alıp direk camdan aşağı attım :D don atlet fırlayıp hemen düzelttim kaputada bagajdaki kilimi serdim komşular manyak diyor :D
Buda öyle işte :)