resmen oha! dedim... daha öncede kaya tırmanışını filan izlemiştim ama hafif yumuşak zeminde bu kadar dik tırmanış... diyecek bişey bulamadım.
Land Rover Discovery 3 / LR3 extreme hill climbing - YouTube
Disco 3 at moegatle 4x4 - YouTube
resmen oha! dedim... daha öncede kaya tırmanışını filan izlemiştim ama hafif yumuşak zeminde bu kadar dik tırmanış... diyecek bişey bulamadım.
Land Rover Discovery 3 / LR3 extreme hill climbing - YouTube
Disco 3 at moegatle 4x4 - YouTube
hangi teker daha fazla tutunuyorsa güç ona gidiyor..
Boyle videolari izledikce insanin cani cekiyor.
yuh ya ılk 2 vıdyodakı arac orj bu arada resmen bu ıs ıcın uretılmısler sankı ıspatda 80 model aracların daglarda tepelerde aslan gıbı dolasması olsa gerek...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Landrover - Toyota bu işi gerçekten biliyor.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
lastiklerine kadar fabrika çıkışı bir disco 3
LROCT discovery 3 all original setting with Michelin 19" on road tire 4 - YouTube
geçtiğimiz gün yağan karda adam rr sport'u şişli'den kalp vakfına inen yokuşta aşağı indiremedi.kullanmayı bilmek lazım
yeni range rover... ne kadar yenilenirse yenilensin performansını hiç kaybetmicek sanırım
2013 Land Rover Range Rover Launch, Off Road - YouTube
Arada Land Cruiser videosuda görünce dayanamadım, adamlar dar yerlerde tek seferde dönsün diye off road trun assist diye bir zımbırtı yapmışlar, crawl control, kdss gibi bu da sadece Land Cruiser'da var.
1:50'den itibaren izleyin.
Toyota Land Cruiser 2012 turn assist.mp4 - YouTube
Meraklılar içinde crawl control videolarını izlemelerini tavsiye ederim, LR, RR...vs direk hava civa kalıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)