kanka yaysız orjınal lastik ebatıyla ona bile gerek yoktu:) viraja sert bi giriş yaptığım anda arka tarafa abuk subuk hoplaya zıplaya gidiodu :)
Printable View
yaşına göre gram beyin yok sanırım sanane milletin arabayı verip vermemesinden kendini ne zannediyosun ? vermese bile bu senin sorununmu ?
Ben 1.ci hareketi beğendim arabanı seviyosundur yoksa zaten buraya üye olmassın kardeşim :) arada sıradada yapmak gerekir böyle şeyler dne öğren metodu :) Aman dikkat kolay gelsin :)
auris candır can :D
2. si daha güzel olmus.
İzleyerek görerek öğrenecek çok şey var aslında.. :)
Virajı gayet güzel dönmüşsün.. İkinci harekette olmuş.. En azından aracın nerde nasıl tepkiler vereceğini biliyorsun.. Bomboş bir yolda yapman güzel birşey.. En azından birşey olursa bir tek sen varsın..
Bu arada milletin yorumlarına da hastayım ha.. yok olmamış yok baban arabayı vermez.. Size ne bunlardan ak.. Adam bomboş yolda bi video çekmiş koymuş.. Size mi kaldı derdi tasası.. Arabanın da canını almışlığın falan yok.. Bi kere el freninden birşey olmaz..
görsel olarak ikisini de güzel onlara bişey diyemem şimdi :D ama bi defa çektim el frenini zararı vardır diye düşünüyorum ondan elim gitmiyo artık
auris sınavdan geçmişte siz kalmıssınız...
Sahibinden satılık hırpalanmamış aile arabası auris
ne kampanası olm :D disk kanka arkalar, o değil de amortisör burçlarının içine ediyor tecrübeyle sabit (benimkiler bitti) :D
orj hali efsaneydi zaten tutunduğu zaman da takla atcam diye korkuyodum ben :D
orj ebatta nokian + yay ile limitlerde çok güzel oynanıyor, bikaç arkadaşım bilir sallaya sallaya dönüyoruz artık az daha hızlansam pert :)
dikkatli ol kardeşim yine de :)
17'li yaslarda bende yapiyordum ama artik elim gitmiyor...
Simdi can arkadan itis istiyor..Donusunde guzel olmus,ilerde zaten istemiceksin :D
Bence ikisi de olmuş :D , videoda da tehlike yaşatacak hiç bir unsur yok ayrıca . Yok lastiği biraz daha hızlı bitiyormuş ,yok balatalar bilmem ne bilmem ne . Şimdi bu zevki yaşamazsa arkadaş söylemesi ayıp daha ne zaman yaşayacak ...
Yanında duvar vs olmayan bi yerde yap aman diyim o an elin kayar direksiyondan bişey olur. Ama güzel döndürmüşsün 2. de
Keşan'da o virajı bu şekilde dönmeyen nadirdir genç orta yaşlı kesimden. Yolun trafiğide sürekli sakindir , yok denecek kadar. Şahsım adına ben dahi denedim. (itiraf ediyorum.)
Öyle bir viraj ve sakin trafik nadirdir. Bir istanbul park olmasada 10 saniyelik bir adrenalin için yeterli diye düşünüyorum...