yakışır kanku yapta ben sonra oynatıyım ayarla senın araba ne kadar gıtmıs onu goruruz
Printable View
yakışır kanku yapta ben sonra oynatıyım ayarla senın araba ne kadar gıtmıs onu goruruz
Her iki aracada massallah ozellikle cekim super olmus :) hatta sonunda oyle yukari dogru cikmasi fln daha guzel bi hava katmis elinize saglik
Çekim çok güzel elinize sağlık. Kamera aşka gelmiş haa :)
Masallahh :) artik gopro allahim sana geliyorum diyerekten gokyuzune yonelmis :)
Güzel deneme olmuş, elinize sağlık.
bian yurt dışından bi video izliyorum sandım.. maşallah araçlara. rs2 bu aralar favorim :) tam bana hitap ediyor. güçlü aile arabası :)
Maşallah Emek büyük rs2 de.. Mustafa sanada ayrıca MAŞALLAH.
maşallah araçlara çekimde çok güzel olmuş keyif aldım izlerken
masallah caddede gunluk binilen en hizli 4 ceker mustafanin arabaydi ankarada fatih tahtini almis agiz tadiyla binmek nasip etsin
masallah ikisinide
Büyük turbo üstlerde adaletini yapmış.Evo çok çok güzel tutnmuş,audi çok keyifli hissediliyor.güle güle kullanın.
keşke herkes böyle güzel çekimler ile çekse videoları :)
masallah her 2 aracada hep böyle kaliteli çekimler izlesek
Rs2cıldırmış maşşallah
Nihahaha gunduz denemelerinden sonra saolsun alicandan aldigim pompa yuzunden 2. Kez yolda kaldim ilkinde vurduk murduk calistida simdi naparsam yapiyim tik yok :D kadir abigilde varmis Allahtan pompada arkadas alip geliyor a city nin onude arabada oturuorum :D
kurşunlar kamereya isabet etmiş :D
sıka sıka gitmiş maşallah 2 aracada
Aynen nazar olur arada :D
Saol kadir abi aynen oyle bozulan pompa olsun