Kardesim beni istesen de bozamasin :) Sen askerligini bitir gel yanima oyle konusalim ;) Ama altindan oyle bi kalkarim ki hayal gucun bile yetisemez demedi deme.
Printable View
Burda tartisilcak bisey yok.. dun aksam birileri telefon etti red ile basabas gitmis gs 206dediler. bizde hakli olarak madem bu arac ciddi yuruyo s2000 videosunu istedik. Ama s2000 sahibi dogru soylemis. Yanyana 3 korna ile basabas bisey olmamis hersey ortada. Bizim arac filtre yazilim ile bu kadar yurudu. Imkanimiz oldugunda biseyler yapacagiz ins. En azinda bi egzoz ile gs nin yaninda yururuz demiyoruz ama hissedileceginden eminiz. Red te gs yide nazar degmesin.
niyetten şüphem yok. sağolasın. bende art niyetli değilim zaten öyle olsam basmazdım. sen bir kere 2 de vtec basarım başından söyleyeyim dediğin için üstelemedim. sonuç da yeni tanıştık 206 nın test olsun diye denenecekti. ben kalkıpda video koymadım. s2k yı ayırdım demedim. konuyu buralara getirmedim. ama dediğim gibi bende kabahat :)
rodaj tamamda beyin işi kaldı sadece. bu şekilde yarım gazda bile 16.9 17.2 afr görüyorum bırakıyorum. daha sıkamadım.
araba bitsin deneyecek 3. araç rs.ilk bi arkadaşım var ne zaman deniyoruz ne zaman deniyoruz diyen 2. bi sti. e yavaştan hızlıya denemek lazım :)
ha ama diyim abi 2 de 100 den başlarım denemeye yohsa yoq :D
Valla haklisin boracim kusura bakma bu durum muratla ilgili degil onun karakteri ve efendiligi ile ilgili en ufak bir suphem yok ama bagzi cahil yorumlar 3.sahislardan geliyor bunada yapcak bisey yok bende biktim bu durumdan arabalar hazir olsun tekrar tekrar deneriz
Murat bu ucuncu sahislara RED konusunu kapat ben sinirleniyorum. Bak o aksam elli tane kardesim vardi hicbiri yazmiyor sirf bana saygilarindan. Onlari yazdirmaya baslarsam ortalik karisir. Abidik gubidik yazilar yazmasin kimse. Efendiligini koruyamayan akilli olsun. Denedik bitti. Devrin uydu uymadi. El sıkıstik ayrildik. Videolar ortada.
Efendi yazdigin icin cvp veriyorum. Senin arabana harcadigin ve bunun karsiliginda aldigin gucler ile bizim harcadigimiz ve aldigimiz gucler ters orantili. Bunu anlatmaya calisiyorum ama anlamiyorsun. O yuzden diyorum ki al bi s2000 dene gor. Sonra tekrar konusuruz.
Bu kafa kafaya gittiler yalani olamasaydi Muratla her kosulda denersim cunku iyi niyetli bi kardesimiz. Bizde tanidiklarla roll yapilir konu kapanir. Deneme sonrasi milletin agzina sakiz gibi Laf vermem. Ama kimse kusura bakmasin. Ben 200 e kadar deneyen aracla denemiyorum. Benim arabam o suratlerde kendini gosteriyor. Kimse 180 e kadar s2000 yaninda yuruyup s2000 gectim demesin. Hele ki arkasinda kalip kafa kafaya gittim demesin. REG gibi Mami gibi UM gibi White RS gibi acsin 3-4 boyu ondan sonra konussun.
Uzatma. Gelince yaz. Adres belli.
iki aracada maşallah aslan iyi kukremıs....
geçmek geçilmek değil derdim.geçilirsekte sıkıntı etmem geçincede uzadım gittim demem. arabanın şarjı arızalıykende denedik arkadaşlarla.6000 de kafa vuruyordu araba resmen. yok şarj arızalıydı 800tl şarj dinamosu falan fistan demedim dememde.arızalı halde vts de geçtim gti a da geçildim.olur yani...
şunun tadını aldıktan sonra yapılmayanı yapcam kısmetse. ya yürüyecek ya blok tuz buz olacak. :)
Bora abi eksiklerini hallet. Karpuz kapugi denize dustumu seni gececem:D
herşeye rahmen aracına maşallah umut abi daha adaletli bi deneme oldugunda cok daha farklı olurmus bu deneme olsun gereksiz polemiğe gerek yok herzaman olan şeyler zaten :icon_tup:
bu nası bi düşünce sistemidir ya. illa 9000 mi döneceğim. arabamı yok arkadaş deneyecek. tek kısa takan 215 yapan bizmiyiz. saçma sapan konuşma allah aşkına. sen bilen adamsın bu işi. herkes kendi bildiği gibi yapsın arabasını. ew10 motor hakkında en ufak bir bilgin yok. kaç döner napar nerde ne olur. honda gibi 9000 dönmez bu makineler. 215 km de benim için yeterlidir. deneyenle denerim istediğim gibi. denemeyenle denemem. eyvallah red de dendi. ona kabahat bulmuyorum. bile bile lades oldum ben. sıkıntı bende.
araçlara maşh yıllar önce 306 gti lara gitmeyen işe yaramaz araba denilyordu ama sonradan nasıl gittiğini ispatladı 206 gti için leş deniliyodu yapınca nasıl sonuç çıktığını gs 206 ile görüyoruz. tebrikler emek veren herkeze
Ya murat ben bu isi bilmiyorum haklisin bana 6000 de gelen 7200donen isi bilen bi abi aciklasin o zamn amac dyno king olmakmi arabami gecmek bana bunu soyle
Bi arkadasta talihsiz yorum demis anlat arkadas dogrusunu anlat ogrenelim bu isleri
2.0 litre araba hazırlıyorsunuz en az 230 a kadar basmanız lazım. ankarada white rs 230 a kadar net gazlıyordu bu 206 neden yürüyemiyo180-200 nedir zaten 80 de başlıyor rolling.
13-14 yıllık arkadaşım, kardeşim Murat'ı şu an tanıyamıyorum. Bu kadar sakin bu kadar alttan alan bir halde iken asla görmedim. Allah'ın bir hikmeti işte. Ama bakıyorum da insanlar halen daha nereye bastıklarına dikkat etmiyorlar. Kuyruğuna basacaksınız birazdan farkında değilsiniz.
215 diyoruz arkadaş gözleriniz mi görmüyor. sanki bu benim devrim senin devrin muhabbetini ilk defamı duyuyorsunuz? benmi yanlış biliyorumi?
mesele adamın 2 75 vtec dediği yer bende 2 7000 lere geliyor. zaten 7500 dönüyor. anlama sıkıntınızmı var. o nedenle 3 de basmak zorunda kaldım diyorum. clionun orta vites dişlileri ile 206 bir mi de aynı olmasını bekliyorsun.
kadir abi diyorum yaşından ötürü. senin bana dediğin gibi bir zaman bir konuda "benim konularıma yazmazsan sevinirim" ben dediğine uydum dikkat ettiysen. sendende bunu bekliyorum. şuaybe de söyledim defalarca forumdan yazmiyim dedim ama iletmemiş gördüğüm kadarı ile.
Murat bana ozelden cebini atar misin kardesim.
Saolasın bro :)
Drag için hazırlanan araçlara 1.6 veya 2.0 olsun ben saygı duyuyorum 180 e kadar basmalarına bişey demiyorum, o tip arabaların s2k ile roll yapmaları tamamen çok alakasız sonuçlar doğuruyo , s2k özellikle 200 üstü tam manasıyla gittiği için 230 a kadar önünde değilsen pek başarılı sayılmıyosun..
Muratın 206 yı beğendim ama kısa seçimi hatalı , bende gariban gibi düşünüyorum 9000+ üstü güç üretmiyen arabalar ister s2k olsun ister gti vs.. bu kadar kısa takarak torklu olmanın avantajını yitiriyor..En torklu bölgelerini hiç kullanamadan devir bitiriyor