User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
223 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: GS 206GTi vs SU Clio RS 182

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Skn denemelerimizde hiç gaz kesmedim uzunda hep geçti..210 gibi bıraksam kimse ağzını açamazdı ama biz skn nin arka tamponunu her şekilde görüyoduk Beyin itb ve biraz daha uzun 5 ile şimdi 240 a kadar kesilmiyo maşallah
    kadir abi diyorum yaşından ötürü. senin bana dediğin gibi bir zaman bir konuda "benim konularıma yazmazsan sevinirim" ben dediğine uydum dikkat ettiysen. sendende bunu bekliyorum. şuaybe de söyledim defalarca forumdan yazmiyim dedim ama iletmemiş gördüğüm kadarı ile.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben senin devrine varım dedimmi .. sadece teklif ettim 1.vites 40 da denermisin dedim .. evet veya hayır demek zor mu ?
    arkadaş sizin kafanız iyi sanırım

yokum. sen varmısın benim devrimde? evt yada hayır
    bukadar zormu?
    MagicPerformance

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat bana ozelden cebini atar misin kardesim.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah abi iyi olucak son güncellemelerden sonra .. 2.000 cc abi gitmesi lazım oralara kadar.. 106 gti hadi 1.600 cc onu anlıyoruzda 2000ccfarklı klasman.
    Saolasın bro
    Drag için hazırlanan araçlara 1.6 veya 2.0 olsun ben saygı duyuyorum 180 e kadar basmalarına bişey demiyorum, o tip arabaların s2k ile roll yapmaları tamamen çok alakasız sonuçlar doğuruyo , s2k özellikle 200 üstü tam manasıyla gittiği için 230 a kadar önünde değilsen pek başarılı sayılmıyosun..
    Muratın 206 yı beğendim ama kısa seçimi hatalı , bende gariban gibi düşünüyorum 9000+ üstü güç üretmiyen arabalar ister s2k olsun ister gti vs.. bu kadar kısa takarak torklu olmanın avantajını yitiriyor..En torklu bölgelerini hiç kullanamadan devir bitiriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat bana ozelden cebini atar misin kardesim.
    okke atıyorum.
    MagicPerformance

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadir abi diyorum yaşından ötürü. senin bana dediğin gibi bir zaman bir konuda "benim konularıma yazmazsan sevinirim" ben dediğine uydum dikkat ettiysen. sendende bunu bekliyorum. şuaybe de söyledim defalarca forumdan yazmiyim dedim ama iletmemiş gördüğüm kadarı ile.
    Abicim saygın için teşekkürler ama benim sana şahsi bir gıcığım olduğundan değildir o , sadece konu ile alakasız bişeyler olmuştur o yüzden demişimdir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş sizin kafanız iyi sanırım

yokum. sen varmısın benim devrimde? evt yada hayır
    bukadar zormu?

s2000 1.viteste 70 yapıyo 2.viteste 110 bi orantı kur düşün güç bandını eğrisini ?

kim denerki 2.vites 60 da arabasının devri o değil s2k nin. Kaldıki sizin 60 dediğini s2k kadranında 53-54 falandır

ama 1.vites 2 araçda dolu olduğu yer sorunsuz ondan 1.vites 40 dedim hatta dragda olur hiç fark etmez. ama 2.vites 60 s2k için katliam devridir.

o devirde basan s2k sahibi bulman çok zor bu rolling yapan adamların içinde.
    Dr.ECU

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi diğer konuda da dedim...

bu kadar zor mu bu olay?

iki araç deniyorsa iki aracın da iyi olduğu devirlerde ayrı ayrı denenir...
    s2k nasıl 60 da basınca daha kötü sonuç alacaksa 206 da 70 de basınca kötü sonuç alacak...

burdaki amaç,
    iki aracın da kendi devrinde denenip iki videonun da buraya konulması olmalı...

insanlar ona göre karar verir zaten, kimin aracının daha başarılı olduğuna...
    herkes kendi devrini dikte etmeye çalışıyor ve bu gerçekten mantıksız, bir sonuca ulaşamaz ki kimse bu şekilde...
    Loading...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin kadranlarınız yüzde 8 -10 hatalıysa s2k kadranı yüzde 1 hata ile çalışıyorsa bu kimin kabahatı söyleyin

1.vites 40 - 200 veya 215 okeymisiniz ?
    Hiç kimse kadranda 215 demedi fark etti isen. Ortada söylenen 215 gerçek 215. Aracın üzerindeki lastik çapı ve 5inci vites dişlisi, son dişli ve aracın kesici ile hesaplanan ve GPS ilede onaylanan gerçek 215. Sürekli şu hata payını söylüyorsanız o zaman şöyle diyorum bende. Madem S2000'in kadranı %10 hatalı. GS GTI için bizim gerçek (kadran değil) 215 dediğimiz ve kesiciye girdiğimiz yerde S2000 kadranı %10 fark ile 230 göstericek en az.

s2000 1.viteste 70 yapıyo 2.viteste 110 bi orantı kur düşün güç bandını eğrisini ?

kim denerki 2.vites 60 da arabasının devri o değil s2k nin. Kaldıki sizin 60 dediğini s2k kadranında 53-54 falandır

ama 1.vites 2 araçda dolu olduğu yer sorunsuz ondan 1.vites 40 dedim hatta dragda olur hiç fark etmez. ama 2.vites 60 s2k için katliam devridir.

S2000 için 2'de 60 çok kötü olabilir. Peki bu S2000'in vites aralıkları hangi araçlar ile uyuyor. Nedir örnekleri ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

beni akaldar etmez katliyammı cinayetmi varmısın yokmusun? demin aynı soruyu soran sen değilmiydin arkadaş? varmısın yokmusun?
    MagicPerformance

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 guzel olmus fakat bu kadar kisa sanzuman bence dezavantaj.biraz uzun ilsa hem daha iyi gider hemde denenecek araclara daha cok uyum saglar.

rs stocka yakin sanirim elinden geleni yapmis. gideri iyi 172 liklerlede denense zevkli olur.

s2000 altta basmiyo yapacak bisey yok. bora abinin anlatmak istedigide zaten s2000 den zor guc aliniyor. 1 boy icin 1000$ para harcarken vtec alti basip 2 boy geriden gitmem diyor. bence hakli.

.
    oranlarda bi yanlislik yok dimi. s2k 2 de 80 de vtec acmiyormu. dragda 1 de 70 yapip 2 ye attiginda vtec kapaniyormu o zaman?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç kimse kadranda 215 demedi fark etti isen. Ortada söylenen 215 gerçek 215. Aracın üzerindeki lastik çapı ve 5inci vites dişlisi, son dişli ve aracın kesici ile hesaplanan ve GPS ilede onaylanan gerçek 215. Sürekli şu hata payını söylüyorsanız o zaman şöyle diyorum bende. Madem S2000'in kadranı %10 hatalı. GS GTI için bizim gerçek (kadran değil) 215 dediğimiz ve kesiciye girdiğimiz yerde S2000 kadranı %10 fark ile 230 göstericek en az.

S2000 için 2'de 60 çok kötü olabilir. Peki bu S2000'in vites aralıkları hangi araçlar ile uyuyor. Nedir örnekleri ?
    s2000 yüzde 1 hatalı dedim pejo veya typeR yüzde 8 gibi hatalı çalışıyor.

s2000 in devri uyan araç yok gibi birşey çünkü 9000rpm devir dönen fabrikasyon araç yok gibi birşey.

sırf bu nedenden dolayı s2k nin dişlisini değiştiremezsiniz. bu tip arabalar kprolu typeR larla deneyebilir. 60-70 kaçta basarsalar artık.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni akaldar etmez katliyammı cinayetmi varmısın yokmusun? demin aynı soruyu soran sen değilmiydin arkadaş? varmısın yokmusun?
    ben yokum 2.vites 60 a . daha önceden bu sorunun cvb' ını verdim zaten.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 guzel olmus fakat bu kadar kisa sanzuman bence dezavantaj.biraz uzun ilsa hem daha iyi gider hemde denenecek araclara daha cok uyum saglar.

rs stocka yakin sanirim elinden geleni yapmis. gideri iyi 172 liklerlede denense zevkli olur.

s2000 altta basmiyo yapacak bisey yok. bora abinin anlatmak istedigide zaten s2000 den zor guc aliniyor. 1 boy icin 1000$ para harcarken vtec alti basip 2 boy geriden gitmem diyor. bence hakli.

oranlarda bi yanlislik yok dimi. s2k 2 de 80 de vtec acmiyormu. dragda 1 de 70 yapip 2 ye attiginda vtec kapaniyormu o zaman?
    oranlarda yalnışlık yok s2000 güç eğrisinin en yüksek olduğu yer 2.vites 80 o nedenle 2.vites 80 de deniyor herkes. ama 70 dede vtec aktif.
    Dr.ECU

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi spor aracin 2si 110da bitiyo max 95 100 olur problem s2k da hala neyi konusuyonuz madem vtec alti basmican git sadece vtec olanla dene yok vtec alti denemem onu yapmam bunu yapmam hala nie israrla anlamiyonuz kardesm anlatmak istedgm kimin devrinde basarsa o gecer. S2k devrnde basilir s2k gecer cunku gti alt kalmstr. Gti devrnde basilr s2k bayilir kalir gti gecer. Bunu anlamak bu kdr zormu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi spor aracin 2si 110da bitiyo max 95 100 olur problem s2k da hala neyi konusuyonuz madem vtec alti basmican git sadece vtec olanla dene yok vtec alti denemem onu yapmam bunu yapmam hala nie israrla anlamiyonuz kardesm anlatmak istedgm kimin devrinde basarsa o gecer. S2k devrnde basilir s2k gecer cunku gti alt kalmstr. Gti devrnde basilr s2k bayilir kalir gti gecer. Bunu anlamak bu kdr zormu?
    senle 60 dada bassak seni yine yakalar geçer 230 da s2k
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senle 60 dada bassak seni yine yakalar geçer 230 da s2k
    geçemezsen yak o arabanı zaten.

neyse s2k konusu haricinde yazacaksanız yazın. yoksa germeyin ortalığı
    MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçemezsen yak o arabanı zaten.

neyse s2k konusu haricinde yazacaksanız yazın. yoksa germeyin ortalığı
    bende s2k yokki era dizel var
    Dr.ECU

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohoo seneler geçmiş hala şu vites şu hız bilmem ne roll dediğin top speedde biter benim bildiğim
    madem araban 215 de bitiyor o halde denemiceksin senden hızlı olanla
    ,kısa mesefede araban hızlanıcak biticek öbürü gelip yanından gelip geçicek olay bu.
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)