hahahahhahahahaha
Printable View
hahahahhahahahaha
Barış aslında istanbula hazırlık yapmadan geldi. kimseyle de deneme düşünceside yoktu.
F7R;
Filtre, egzoz, yazılım var + 3 kişiler ..
5. vites i üst devirlerde girmedimi girmiyor bu araçta malesef yakın zamanda kendisi bunu halledecektir. Aynı zamanda ağırlık f7r de bariz güç kaybı . bi sonraki denemede k 206 da değişiklik olmazsa görebiliriz :)
Maşallah araçlara..
3 kişiye 2 kişi gibi saçma bir deneme zaten kıstas olmaz. Denk geldi öylesine diye basıldı. Otobanda adam indircek hali yoktu kimsenin. Ama F7R güzel gidiyor maşallah.
gelrsenız butarafa denenır barış vıdeolaırn koyuldugunu görurse pekk memlun kalmaz acıkcası.kırılabılr bana kalsa
valla geyik olsun diye denendi, ihtiras yapılan bi video yok hacı :D specler arabalar belli. tabi deneriz maksat muhabbet.
Ztn bisi belli olmuyoki 20km cekmisler:D
3 e 2 kıstas olmaz..f7r çok güzel yürüyor..diğer araçlarla denemesinde bunu gördük...her 2 aracada maşallah..
madem zevkine deneme , araç sahibinede sormadan video koyuyosunuz, o zaman konu başlığına
f7r 3 kişi - 206 gtı 2 kişi sökük diye yazmalısınız, yanlış anlama ama bu konu biraz ego tatmini gibi geldi bana
Kanka şartlar eşit bi şekilde denenseydi yorum yapılırdıda ne yazsam bilemedim :D
videonun buraya kondugundan hic haberim olmadı ben öylesine denemiştim 206 cı arkadas video paylaşmasına gerek yoktu 3kişi ile basmamda ölesineydi zaten teketek başka arkadaşlarla denedim aracımın nasıl gittiğini herkes gördü şartları eşitlediğimizde tekrar denemekten zevk alırımm araçlara maşallah
videoda yazıyor 3 kişi olduğu, ve 2. posttada yazıyor. Şimdi başlığada ekliyorum.Bizde öylesine denediğimizi yazdık. Dosthane bir denemeydi, geyik olsun diye. Araçlara maşallah, saçma yorumlar yazmayalım :) Tek kişi tekrar denenir, fark görülür. :) Tekrar maşallah aracınıza.