Geçmiş olsun ilk videoda astrayı arkaya aldığı ilk denemede 106 nın duman attığı belli oluyor farlardan. Büyük ihtimal tüm denemelerde 106 sorunlu şekilde denedi umarım daha hızlı geri döner 106
Printable View
Geçmiş olsun ilk videoda astrayı arkaya aldığı ilk denemede 106 nın duman attığı belli oluyor farlardan. Büyük ihtimal tüm denemelerde 106 sorunlu şekilde denedi umarım daha hızlı geri döner 106
geçer geçer evet,
1 bar astra yı atmosferik 106 geçer
pardon çok özür dilerim...
2 pistonla 220-230hp ~330nm lik 2.000cc arabayla yürüyormuş 106 buna İNANDIM şimdi...
maşallah...
kime ne laf anlatmaya çalışıyoruz "düzgün" bir üslupla...
kusura bakma dostum!
afedersin...
Astra kg bg oranına gore muazzam gıdıyor c20 verımlı makıne masallah:D
106 ztn bu konuda cok ıyı..
geçmiş olsunnn
olur boyle seyler
astra hızlı olamaz yani mutlaka 106 da bişey vardır dimi :)))
106 bagajında yag bıdonuyla nıye gelmıs satmak ıcın degıl heralde zaten yag eksıltıyo dedı kendısıde duman ondan... son denemede evet bı sorun olmustur cok kolay yakaladım 200 den sonra okadar kolay olmamalıydı neyse yapılsın tekrar deneriz sıkıntı yok objektif yaklasalım arkadaslar
Ben senin aracın yavaş mı dedim:) Ne kadar alıngan oluyosunuz bazen. İki aracın sahibinide tanımam etmem bagajında ne taşıyor nerden bileyim. Baya duman atıyordu gördüğüm üzerinede piston olayı olunca söyledim ki piston olayını söylemeseler kimsenin aracı için duman atıyor vs yazmam öyle huylarım yoktur:) Bu kadar alıngan olmayın senin aracında çok hızlı maşallah:)
mami baskan gecmıs olsun dun senden cok ben uzuldum gece gece durduk yere ıs cıkarttık dıye hakkını helal et 106 motosiklet gıbı 2 dakkada sok tak devam miss gibi eskısınden daha iyi olur umarım kolay gele
Geçmiş olsun mami ,daha iyisi olur bu sefer :)
her iki aracada maşallahh
106 gti astra turbo katagorisi farklı ama ng 106 gerçekten insanı şaşırtıyor....maşallahh abi
cok geçmiş olsun NG tam nazarlık alet maaşallah. astra 0,5 barda gaza ilk olturması çok iyi bence
Allah kaza bela vermesin
ilk videoda 4.40 da gazı niye kestiniz ? 2 Aracada maşallah güzel yürüyor :)
106 gercekten güzel yürümüş speclerini bilmiyorum ama maşallah.
türkiyedeki her deneme yapılan araçlarda konu hep uzar gider ve sonuç tekrar deneriz olur seviyorum ülkemin insanını ben pes etmek yok yola devam:)
memleketimin insani arkadas uzayan bi konu yoktu arac iki pistonla boyle gidiyo dendigi icin yapilsin bidaha deneriz dedik 200e kadar yarim boy onde olan gecmismi sayiliyo alti ustu ikikere 5 e atabildim videoda gorunuyo uzunda neoldugu.. cok saglikli denemelermiydi. degildi oyuzden yeniden olabilir dedik her konuda bitane profesor mutlaka cikiyo
Maşallah iki aracada. Mami abi geçmiş olsun. Bu arada Ahmet abinin sakallara aklarmı düşmüş:)
devran sıkıntı yapma kardeşim arabanı tanıyanlar tanıyor limitte kullanılırsa neler çıkabileceğinide herkez biliyor özellikle ben bunun nvl 80 den yakın tanığıyım mami usta herzaman bizle her rollingede gelir tam kafa dengi biridir sıkıntı yok birdahakine üçümüz çıkarız need for speed hesabı :))))
Ng ye maşallah mami abi boncuk boncuk.
Vayy çağrı kardeş ..
maşallah ng ye
NG Hazır şuan motor yerine takılıyo Rodaj Kaldı :D Oda bi günlük iş
http://c1303.hizliresim.com/17/4/krcux.jpg
http://c1303.hizliresim.com/17/4/krcss.jpg
saka gibi maaşallah yaa
Mami abi NG maşallah gerçekten çok güzel makina ama nazara gelmişsin abi Üzüldüm gerçekten İnşallah daha güzel sonuçlar çıkarırsınız.. ;)
Devran abi arabanın maşallah'ı var gerçekten her ne kadar 106'da arıza olmuş olsada senin arabanın hakkı yenmez hala giderin fazlasıyla var.. :D :D
bu ahm işi iyi yapıyor he diğer garajlarda öyle keza sizler gibilere ihtiyacımız war basarılar
valla billa helal diyorm yarim gun bile degil daha hizli seklini gormedim acikcasi. ancak isini zevkle ve keyf alarak yapan bi ustanin yapacagi istir bu tebrikler
ohaa formula mı bu yaw. Yarım günde araba tamam. Pistonları nasıl hemen buldunuz yaw. Helal valla.
Mami bu arada sana laf etmedim yanlış anlama. Devranın arabası için dedim. Tekrar geçmiş olsun.
maşallah reis sonunda deneyebildin ng herzaman ki gibi güzel gidiyor :D bu arada geçmiş olsun
birde dikkatimi çeken bir husus daha ahmet usta ile shellde tanısmıstık uruç ilk aracı getirdiğinde mahallemızden bir kardeşimizle tanıslarmış öncesinde alican arkadasla neyse asıl soyleyeceğim şudur ustayım gelmem demiyor bir kaç post daha hatırlıyorum eskilerden kalkıp gidip aracı alıyor garaja cekıyor falan gecenin bir saaleri falan helal olsun be
iyi yere deyinmişin ahm ustalık değil arkadaşlık yapıyor sen arkadaşını nasıl yarı yolda bırakmıyosan oda seni bırakmıyo yaptığı arabaların hep arkasında duruyo herşeyiile kendi arabasıymış gibi ilgileniyo gerekiyosa çekiyo kullanamıyosa kendi kullanıyo anlatılmaz yaşanır ;)
eskilerdende bir kaç post daha hatırlarım farklı araçlardan ng sahibi arkadasımızda yazınca o püf nokta dikkatimi çekti forumu kaliteli yapanda zaten gerek ahm crm ppr ecufast erkut abi alpine garaj keza eray isimli arkadasımız ve hatırlayamayıp yazmadıgım varsa özür diliyorum şimdiden bu tarz ustaların işini bilen ustaların yaptıgı kalıteli ve sağlıklı çalısmalardır böyle insanlara her zaman saygı duymusumdur ismen yazdıgım coğunu tanımam sahsen ama adamlar işiyle özdeşleşmiş sağlam eller tesekkürler şimdiden herkeze
ben bu ahmet ustayı biryerden çıkarıcam ama nerden bu arada mami aga 106 yı topladınız rodajı başka araçla yapıyosunuz heralde akşam akşam nerden geliyodunuz öyle :))))))
maşallah nargıle ıctım geldım motor toplanmıs garaj hızlı calısıyor
İki aracada kocaman maşallah valla, çok güzel denemeler olmuş. bu arada çok geçmiş olsun, fakat sorun çözülmüş gibi görünüyor. İnşallah daha iyi olur.