unlimited'cı ruslar belki alır gazlarlar, biz de seyrederiz :D
Printable View
unlimited'cı ruslar belki alır gazlarlar, biz de seyrederiz :D
Bizde o kadar SS araç sahibi var ama koleksiyonda sakladıkları için mahrum kalıyoruz :(
Keşke çıkartıp unlimited gibi gazlasalar. En kötü İstanbulPark'a çıkartıp tozunu atsalar :D
Umarim M.R. Basaran a gitmemistir
Gittiyse birakin canli gormeyi pistte caddede gormeyi fotosunu bile goremeyiz
şu koleksiyon olayinida anlamam.o teker donmeyecekse ne anladik o makinenin varligindan
Gelmeden bi 10 gun once duyduk LaF muhabbeti daha. Hatta sorduk Basaran mi Vural Ak mi diye, ikisi de degil trafikte gorursunuz bolca dedi. Biz de E.C diye tahmin ettik sonrasinda fotograflar cikinca gumrukte de oyle duyum aldik zaten. Bu arada bunu diyen de Fermas'tan, buraya isim yazmiyorum alenen, merak ederseniz pm yollarim.
Basaran hic cikmayan kullanmayan birisi diil ya o kadar da, hatta Carrera GT'nin fotografini cekmisti Yilmaz abi Istanbul Park'ta ilk F1 zamani falan :)
yoksa murat abi mi aldı aracı :D
997TT Murat abi mi aldı şimdi LaFerrariyi ?
Karisti burasi
Yoksa yarin pistte laferrari mi olacak ?
Lastikçi falan soruyordu acaba LaF içinmiydi ? Bak şimdi kafada hep soru işaretleri gelmeye başladı :D
Bombayı atıp kaçtılar:D
İnşallah Murat abi almıştır, adam hakkını verme konusunda resmen idol..
Laferrari'ye özgün abi yazılım mı yapacakmş?
M.b in vazgeçtigi laF mi bu ?
Murat abi mi aldi onu ;)
Beyler durun bi :D
Murat abi Laferrari fln almadı. Fotoğrafı yakın arkadaşı çekti. O Nedenle buraya yukletti.
itiraf ediyorum beyler mal benim. daha fazla kimse merakta kalmasın. pist günlerinde bomba pattlyacaktı ama olsun sizden mi saklayacağım?
Pirodirayyvvestiayy laf mi aldi ?
hahaha bu muhabbete döndü :D
O zaman buyrun.
http://i.imgur.com/HFoaFLql.jpg
Millet cosmus ;)
1 tane geldi baskada yok. Servisde yapilicaklar var,bundan dolayi orada.
LaF'i Allah sahibine bagislasin,bana GT3 yeter simdilik ;)
Vural ak in araba mi bu simdi ?kimin karisti hersey :)
Murat abi gt3 beklemiyormuydun laF mi aldin ? Garajda yatacak hyper car istemiyoruz kim alirsa alsin pistlerde caddelerde gorelim :)
Edit
Abi fabrikadan daha yeni cikmis araca serviste yapilacak
Ne var ?
Bilgi geldi simdi ,sahibi vural ak ya da murat abi değil :)
Aslında yapılan ıslemınde resmı var ;)
PDA yapılır yanı teslımat oncesı kontroller. Sonucda standart bır sey degıl...
güzel araba