sen misin değil misin.. değilsen siteden mi.. gizli kişilik nedir.. adam gibi cevap versene
Printable View
bir gün 4 kolluyada biner de onun içindede böyle hareketler yapar omuzlar üstünde en sağdan en sola kııırrr sonra bir ters kontra ohhhh büyüksün kankaaaa ne makas koydu ama haaa deriz toprağı atarız üstüne, tabi yanında bu hareketler yüzünden başkalarınıda götürmediği sürece
saçmalıktan başka bişe değil,hiç komik değilsin replika aslan.
kral? neyin kralı? saçma sapan hareketlerde bulunmayın!
3 gün sonra "kaybettik" diye konunuz açılacak, böyle bir olay yüzünden!.. konuya girip allah rahmet eylesin dersem namerdim.. gram da üzülmem size de o bokları yerken başka birisine zarar verirsiniz ona üzülürüm!.. yaşınızda eşşek kalmamış hala uğraştığınız şeylere bak.. adam olun biraz adam..
ne desem bilemedim :confused:
Ani ağırlık transferi değişiminin zararları. Devam edin pek sürmez patlamanız
Allah akıl fikir versin.
%99.9 şans. Ayrıca Makasa benzer tek hareketin sonuda arkası kopmayla sonuçlanmış
Kendi kendine hayali araclara makas atmisin:)
Makas dersleri için burakE. ye mesaj atabilirsiniz.
ahuahaha videoyu şimdi izledim bi bokta yokmuş eceliniz yakındır sizin :)
dün akşam birisi daha eklemişti vtec le küfüler falan buda onun devamı sanırım
bende baslasın diye bekliyorum megane2 ile gazlıcaklar sandım:D
sosyal mesaj vermiyorum alabilecek olan video yapıp koymaz diye dusunuyorum:D
Hahahah ulan ne panik olmuştur arabanın içinde :D Birde bilerek yapmışlar gibi yazmamışlar mı hahaha :D
i20'ci arkadaş kim bilmiyorum ama okuyorsa bunu tek birşey söyleyeceğim.. Bilmiyosanız oynamayın.. Makas atmak falan değil yaptığınız.. Salak salak direksiyon çekmişsiniz patlamamışsınız.. Şansınız bu sefer yaver gitmiş.. her zaman böyle olmaz..
Birde o megane gelip yakaladımı acaba.. Arkadan baya dövmeye gider gibi gitti :)
Hapmı attınız ,kurumu yaptınız bılmem duz aslfatta neyden kacıyorsunuz :D
iyi *** yedin yapıpta ak