Bi bitmediniz bee
Printable View
Bi bitmediniz bee
Tebrikler.
üfff nebiçim :)
Trafikte insanların hayatını tehlikeye atarak video çekip eklerken birilerinin ooo süper falan demesini mi bekledin?
Bu marifet değil öğrenin şunu artık!
Ben makas goremedim video baslicak diye heyecanla beklerken bitti :D
Bundan 10 yıl önceki özgünün selçuğun bizlerin yaptıklarının yarısı değil
Belki sizlerde yapıyorsunuz
Bırakın sosyal mesaj vermeyi herkes belli bir yaş aralığında bunları yaptı yada yapmadı
Hata olabilir ama ben kimsenin ölümüne sebep olmadım
Burda da kimseye bişi olmamış he video konmasına bişi dememde
Görmediğiniz bilmediğiniz bir suru olay varken bir taneaini asağılayıp 100 tane sosyal mesaj vermeniz niye
Hepiniz mi fenni trafik müşavirisiniz burda çoğunuz alkollu arabaya biniyor
Bence o bundan daha tehlikeli
piston aşşağı indi!
schumi gazlamak istemişti gelmemişti sanırım arkadaş keşke buluşma gerçekleşseydi
Konuyu acan kisinin forumda bi arkadasimiza ana baci karistirarak kufur ettikten sonra yonetim tarafindan uzaklastirildigini saniyodum..
şimdi yazıcam gene ceza yicez ..
2 gün önce Orta şeritte cevre yolunda (Alanya) 80 km hızla giderken arkamdan fırlayıp sol şeride ordan sağ şeride dreksiyon kırarak gecen golfcünün yüzünden ani fren yapmak zorunda kaldım..
Arkada oturan 7 yaşındaki kız kardeşim ön cama yapışıyodu nerdeyse kolunda çatlaklar oluştu.. O A..... evladının plaksını alıp şikayet ettim Polisi İnş Allahından bulur..
Trafikte böyle hareketler yapana direk küfrediyorumm..
benim anlamadığım Furkanla neyi nasıl bağlamış aralarında bir sorun mu vardı bu arkadaşla ?
dakikalarla kaçırdım valla bende tam bunu yapıştıracaktım konuya http://inciswf.com/bitmediniz.swf
kaç kere söylüyoruz bi öğrenemediniz link koyun arkadaşım şuraya!!!
biri link verebilirmi