E 5 İ20 MAKAS - YouTube
Printable View
sinirini anlıyorum eyw onu yapan hayvandır vs ama 7yaşında kız kardeşim olsa ve bu kadar değer versem.Arka koltukta kemer takmadan oturtmam.
ki şiçi bazen ama şarası yolda arkaya oturan yetişkine dahi taktırıyorum ben kemer.
video'ya gelicek olursak birine bişey hitab ediyosan kendin olcaksın,öyle ben yapmadım çekmedim etmedimle olmuyo ef driver.
furkan çiçekle değilde belki şununla kapışabilir
auris handbrake - YouTube
ya sen Şuayb abinin içinden geçeceği eleman değilmisin ?
Sosyal mesaj vermek sacma, videoda sacmaliktan baska bisey yok. Hani biseyler görmek amaciyla girdim ama tam bir fiyasko. Makas atilmasina tepki gostermek de gereksiz acelem varsa atarim. Ben iki arabanin arasindan gectim diye kaza yapicak adam trafige cikmasin zaten.
konu başlığı değişmiş :D
Gece hanimim yanimdayken sikisik ama hizli trafikte biri boyle sildi beni audiyleydim... Aniden oldugu icin hanimim korktu dogal olarak . Arkadasta e serisi vardi mercedes hizlanmadan dolayi biraz gec yakaladim ama yakaladiktan sonrasina bakarsak bi daha kolay gazlayacagini sanmiyorum . Ne demek istedim? Hani bigun denk gelirsek ben ne camurluk dinlerim ne kaput :) ama kacabilcek bi soforlukte gormedim videoda miniksin dedigi gibi , minikscim sanada kirildim bizi bu videoda andigin icin ;)
konuyu şuan 39 kişi okuyor kola çekirdek konusu bulundu gecenin :)
Hilmi hocam,
Sizler özel projelerinizle, yarış başarılarınızla çoğu gence örnek teşkil ediyorsunuz.
Zamanında bizlerde yaptık evet, ama yanlış olduğunu sonra anlamadık mı? Keşke yapmasaydık. Keşke imkanımız olsaydı da pistlerde kendimizi geliştirebilseydik henüz genç iken.
Dediğin gibi, alkollü direksiyon başına geçen de aynı buda. Yanlş yanlıştır.
Yapılan yanlışlardan, hatalardan dönmemiz gerekmez mi? siz aracınızı test ederken ülke imkanlarından dolayı pist bulamayıp, sırf insanları riske atmamak için gece yarısı çıkıp düzgün bir yol bulup gazlayabilmek için kilometrelerce yol gitmiyor musunuz?
Bence bu tip durumlarda gençlere arka çıkmayıp doğru olanı öğretmelisiniz. Bu videoda yapılanın tasvip edilecek hiç bir yanı yok. Bence sizin kızmanızın sebebi eleştiri yapan insanların trafikte aynı şeyi yaptıklarını ve yorum yaparken vurun abalıya misali fırsattan istifade edip samimi olmadıklarını düşündüğünüzdendir. Belki haklısınız da.
Modifiye sektörünün adı bu tip şeyler yüzünden apaçiliğe çıkmadı mı?
Bence araçlarımızı nasıl geliştirmek için uğraşıyorsak, trafikte iyi bir sürücü olmak içinde hep beraber el ele vermeli, gençlere daha iyi örnek olmalıyız.
Modifiye yapmak, hızlı araç sahibi olmak, yarışçı olmak ile trafikte insanları tehlikeye atmak arasındaki o ince çizgiyi çizebilmeliyiz.
Geçenlerde test için çıkıp 2 dakikalığına gazladığımızda 1. vites araç ignition cuta girip patlayınca, soldaki araç sürücüsü birden korkup direksiyonu aniden sola kırdı karşı şeride geçti. Belliki dalgındı ve korktu. Karşıdan gelen bir araç olsaydı kaza yapacaktı bizim yüzümüzden. Kendimi çok kötü ve suçlu hissettim. Bu mesajı yazmamdaki sebepte bu suçluluk duygusundandır.
Beni yanlış anlamayın.
Selamlar.
10 sene 15 sene öncesinin türkiyesi ile bugünün türkiyesini kıyaslamak bile abest bence..
10 sene önce bütün kırmızılarda geçerdi bazı insanlar kimse ne ceza keserdi ne yakalardı
10-15 sene önce kurallar cezalar ve teknoloji bu kadar yaygın gelişmiş değildi internet bu kadar yaygın ve gelişmiş değildi...
insanlar her istediğini çok rahat yapıyordu şimdi her yerde kameralar mobeseler eds ler takip sistemleri radarlar internet say say bitmez en basidi artık herkesin elinde tabletler telefonlar kameralar en ufak bir şeyiniz bile bir anda afişe olabiliyor internette tv lerin haber bültenlerinde..
değişik...
mkas atılırda abartı mı olmuş sanki :)
arkadan basan megane da yakın arkadaşımın eski arabası :) görünce şaşırdım istanbula satılmıştı
http://img850.imageshack.us/img850/1...6c6d5e9cbz.jpg
Her işin bir adabı var, hızlı gitmem gerekiyorsa bende makas atarım ama kimseninde üstüne kırmanın ayna değdirmenin gereği yok.
Video zaten bakın bende makas atıyorum tarzında direksiyon hareketleri çok gereksiz.
Cok bad
umarım megane lı eleman yakalamıstır
Düşündümde Makas atmayalı uzun zaman olmuş