abi yaşlandımmı, uslandımmı, artık gereksiz mi geliyor tam anlamıyla çözemedim :)
Printable View
yaşım belki öle büyük değil burda gerçekten şoförlüğüne saygı duyulcak abilerimiz kardeşlerimiz var ama bu zamana kadar makas atmışlığım 1 elin parmağını geçmez videodaki arkadaşın yapmış olduğu hareketler bu kadar yanlama meraklısıysa alın bi tane e30 yada s13 yanlayın abi önden çeker arabayla hiç bi zaman anlamamışımdır nedeniyo kopardım arabayı bigün koparsın tam koparsın hele ki i20 yle aman allahım geçen sene kaskodan araba verdiler takoz mu sürdüm araba mı sürdüm belli değil
çok mantıklı yazmışsınız tebrikler
birde zamanında biz yapıyordukta trend oydu yani yapcak başka bişi yoktu parkları sinyallere bağlı birisi varsa yapış ne rolling vardı doğru düzgün ne bişey bilmezdik yani
şimdi durum öyle değil apaçilik yapmak yerine örnek almak lazım hala herkes kendi çapında birşeyler yapıyordurda video çekip foruma koymuyor :)
he bu arada çok cacık gidiyosunuz eskilerin yazdığı gibi buda benm apaçi tarafımın içinden geçen :)
magene'ın tepkisi :) http://inciswf.com/1305369665.swf
arabayı otoparkta çeviriceksem bile emniyet kemerimi takarım.
genelde 2500d/d geçmeden kullanırım.
ş.dışı yolda bile 110 km/h hızı geçmem :D
mekana gece arabayla giderim, 2 biradan fazla içersem arabayı bırakır taksiyle dönerim yada bi arkadaşım veya babamı ararım gel beni al derim :)
haa ben makas atmadım mı... lisedeyken arabayı kaçırıp(ehliyet yoktu) az atmadım makas, ama ne olduysa uslandım bi anda ehliyeti alınca.. ara ara yine gaza geliyorum basıyorum biraz.
geçen ay dpf tıkanmış araba dedi en az 3000d/d da kullan beni 15 dakka filtre temizlicem.. en son o zaman 2500d/d yı geçtim.
şimdi ben sosyal mesaj verebilir miyim :D
makas? haplanıp saçma sapan hareketler yapan birini görüyorum ben sadece
"dillere düşeceğiz seninle" arka cam yazınız benden.
Pratik araba kullanmaya eyvallahta,dolu silahla karşınızda zevk için oyun oynasalar ne dersiniz acaba ? Sosyal mesaj değil bu,ailem ve ben hergün trafikteyiz
Ehliyeti almadan önce sokak arasında bile gazlıyodum. Nolduysa ehliyeti aldığımdan beri bi durgunluk geldi. Sağdan 80 le gidiyorum sürekli. :) büyüdük. :D
gençlerimiz bi araçı pert etmeden uslanmıyo ama genede üstüne 3 5 kişininde canını yakıyolar ama gene uslanmayanlarda çıkıyor ama bunlar yüzünden çoğu sucsuz insanların canını yakıyolar saygılarım la bende yapıyorum ama sıf uyuz insanları geçmek için
saygılarım la
Şanslıymış.
Böyle saçma sapan videolar paylaşmaktaki amaç ne??bu videoda ilgi çekici olan nee? sizin gibiler yüzünden ne canlar gidiyor neyse....
Başlığı kim değiştirdi bilmiyorum ama moderatörlerin işiyse ellerine sağlık. :D
Bu makas atmamış ki , bu bu ebesinin a_ını görmeye çalışmış ama tam başaramamış .
sonra bizimde adımız genelleniyor maganda diye sitelerde haberlerde adımız çıkıyor işte