haklısın murat, ben yanlış hatırlamışım, tork/ağırlık oranı yüksek olduğu için öyle kalmış aklımda, hatam için kusura bakmayın...
Printable View
tork fakir deil tork normal beygir zengini diyebiliriz 106 ların daha torklu olduğu toplam nm değeri deil sadece vtecin 5000 devrin altında atıorum 3000 devirde vtecden daha fazla tork verir ama devir bandı yükseldikce olay tam tersine döner ama vti da 150-200kg ağırlık farkı var hani derler ya ama siz 160hp siniz :)
1.6 103hp palionun torku 145nm ;)
1.6 160hp bir otomobilde 153nm bence de az :)
Ugur kanka ben tork veriyim sana ayıp ediyosun :)
Nissan Pulsar VZ-R N1
Hacim: 1596cc
CR: 11.6
Güç: 200 PS @ 7800 rpm
Tork: 181 NM @ 7600 rpm :eek::eek:
fabrika çıkışı seri üretim 1.6 lt motora sahip atmosferik arabalar içinde tork rekoru pulsardadır...
torkun yanında pulsarın gücüde iyiymiş 200ps
HP rekoru da onda yanlış bilmiyorsam :)
pulsar efsane o konuda :)
Ben zayıfladım tork artsın diye :) :)
Yeni mondeo 1.6 lar 160 nm ama 125 hp. çünkü torkunu vtec kadar yuksek devirde veremiyor.
sword bilir kaç kilo olduklarını :D
orjinal krikolar iş görmüyo zaten bende aynen taşımıyorum.. patlar çatlarsa gezici lastikçi var bi telefonda geliyolar hemen :)
bende mını sanayı tıpı krıko var bıde stepnem bıldıgınız ies jant lastıgı :)
Orjinal kriko 5 para etmez hemen yamuluyor. Kazadan sonra bakmadım bile yerindemi. Ufak sanayi tipi kriko alacam bende.
Typer'ınki farklımı ona bakmadım ama bizim krikoların kullanımı rahattır kullanmasını bilince.
Çoğu kişi orjinali nası kullanacagını bilmiyor.Ben hep kullanıyorum tık demedi.
corollamınki süper işe yarıyor.
onrun a3 ün krikosu dediğiniz gibi yamulmuştu tırt yani :D
s13 te kriko neim yok kaldınmı kalıyon :D:D
ehehe cem ıkı cubugu t seklıne sokup cevırmıyolarda o yuzden sorun oluyo :D
Ben arabamın yürüyenini arkadaşımla bahçede topladım sol ön arka ilk araba sola yatıkken orjinal kriko ile kaldırmayı denedim 1 2 3 çevirdim sonra çevirme kolunun takılı olduğu iki metal kulak sekiz oldu. Gözünü severim sanayi tipinin.
http://www.cihanoto.com.tr/images/kriko.jpg
Selcuk bizim arabalar baya inik senin arabaya kriko nasıl giriyorki :) ?
Bende 3-4 kişi kaldırarak anca sanayi tipi girio
OEM FTW ! :D
walla artık lastik gümlerse kaskodan çağıracaz bi çekici :)
cem efendı bagajda bıde takoz var :D
bence selçuk geçilir ya kesin.... :eek: ay pardon ya polemik bitmiş :D kaçırdımmı :hahaha: