aahhauahahaha millet beynini yemiş![]()
allah kimsenin aklını alarak imtihan etmesin sonuçları böyle oluyo onu geçtim ordan düşse arkadaş gelen biri onu ezse bağırsaklarını ağzından çıkarsa ezen adamı içeri alırlar herşeyi akıl yapıyor işte
herşeyi geçtim düşse üzülmem de kaç kilo metin yaw tavanı kaputu çökertmiyo mu
Bunlarda si... surucek akil yok
torbacısı kim acaba
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz
Ah bi dusemedin kiramadin biryerlerini . Cidden anlayamiyirum bu insanlar bu kadar gerizekalimi . Hadi o mal yapiyor digerleri nasil izin verebiliyor boyle
birseye .. Ne diyelim Allah akil fikir versin .
Şimdi bu arabaların üstünde çekirge gibi zıplarken gelip benim önüme düşücek, ben de üstünden geçmek suretiyle kafasını patlattığım zaman ben mi suçlu olacağım?
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Benimde bayıldığım araçlardandır e30 hele cabrio olacak of tadından yenmez. Aslında alırım ama ne bileyim masrafı bitmez herhalde hiç detay bilmiyorum.
Aşırı masraflı olmayacak olsa alırım extradan yaparım a dan z ye haftasonu binerim keyfine yanlaya yanlaya ah ah gece gece rüyama girecek şimdi uyuduğumda yanlarım artık![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)