Güzel geceydi eğlenceli hırslı dostluk çerçevesinde güzel denemeler oldu.eşli rolling daha kibar oluyo sanki küfür falan yokbizim hatunda çekmeye çalıştı artık çok iyi değilde idare eder
KK RS - NA CRX - EK CRX - YouTube
Güzel geceydi eğlenceli hırslı dostluk çerçevesinde güzel denemeler oldu.eşli rolling daha kibar oluyo sanki küfür falan yokbizim hatunda çekmeye çalıştı artık çok iyi değilde idare eder
KK RS - NA CRX - EK CRX - YouTube
emre maşallah ama şu vites olayını gelişir braz geç atıyorsun gerçi rs vites sıkıntı ama sen dahada elini alıştır farkını görürsün.
King performance
Teşekkür ederim.
Kutsal burgaz tehlikeli kanka nerden ne cıkıcagı belli degil ayarımı yaptırmadan gitmem![]()
Eyvallah sametim sagolasın
Teşekkür ederim .
Abi ben ne kadar istemesemde geliyor işte hatun yapıcak birşey yok takıyor emnıyet kemerını oturuyor yanıma ,alıştı artık 200 km ler yolda yürümek gibi geliyor galiba anlamıyorum
Aynen emre hatunları geliştirmemiz lazım kim öne cıkarsa yolu cekiyor arkayı cek diyorum napcan gectık ya diyor haushdas![]()
İkinci videoda çok güzel çıkmış iyi toplamış maşallah. Birde vitesler gayet güzel elinize kuvvet3aracada maşallah...
günkut rex e kocaman maşallah...ciğerli rex leri aynı karade görmek çok güzel. eşli rolling harika...:-) rollingde yeni bi dönem
eg sedan vtec
Eyvallah kemal sagolasın
Teşekkürler dahada ileri tasımaya calısıyorum kendımı
Osman abim sagolasın senide izlemek istiyoruz artık
Evet unal bende cektım elımı kolumu oluruna bırakıyorum gelene saplıyorum gelen bana saplıyor fılan hos emreden baskada saplayan olmadı![]()
![]()
Gunkut masallahı var cok ıyı ısler yapmısın ayarlardan sonra daha stabıl olacaktır tekrar butun araclara masallah hepside iyi yürümüşler
maşallah araçlara..günkut güzel yürümüş araban![]()
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)