kardeşim allah kaza bela vermesin . maşallah binlerce kez . boost sesi süper. ama blow off biraz daha canlı olsa dahada süper sesler olur.
Printable View
kardeşim allah kaza bela vermesin . maşallah binlerce kez . boost sesi süper. ama blow off biraz daha canlı olsa dahada süper sesler olur.
oh oh doğu süper :)
Doğu güle güle kullan. Tam tadında olmuş:icon_tup:
5858 journal mi? dbb mi?
Maşallah çok güzel olmuş
Emeği geçenlerin eline sağlık
maşşallah kanka kazasız belasız
Maşallah enfess...
Süper.Güle güle kazasız belasız bin,ses ayrıca muazzam.
Maşallah dou ses falan mükemmel güle güle bin :)
shellde biara durdun yanina geldik bizde standartsa yanimdaki arkadasta bi astra gsi var atmosferik onla denermisn diyecektik turbo timer i gorunce kac bar basiyo maasallah dedik:)) yine diyoru kazasiz belasiz
e92 nin birini ittirodun yolda arkadan nerdeyse m3 muydu goremedik
turbo k20 ve atmosferik F20C nin sesi paha biçilemez.
Maşallah.
MAŞALLAH ciğerli gidiyor
Herkese iyi dileklerinden oturu cok tesekkurler
Muratcim turbom jb
Maşallah kazasız belasız ..
Dou cum hele şükür bı video nü görebildik :)
Ağız tadiyla çok kesicilerde gezmeden gazlamayi Rabbim nasip etsin, bence sc6262 nin 2 ufagi :)
55 sn den sonrasi mukemmel, maasalahhh
Maşallah kardeşim
5858 in en sevdiği basınçlar ne keyiflidir
Vtec kaçta açıyorsun vtecten önce full boost yapıyor dimi
Çok teşekkürler abi
Vtec 4500-5500 arası açıyor kpa ya bağlı :)
5000 de full boost oluyor, tabi 4000 rpm den itibaren basınç var arabada belli yani, dolu dolu 4000-4500 rpm devir bandı olduğu için baya keyifli
Sağolasın Yasin :) Yeni setup ında seninde videolarını bekliyoruz
5858 ile 6262 arasında bi ürün yok precisionda, olsa onu tercih ederdim 6060 falan :D 6262 yi de istediğim güç aralığının biraz yukarısında ve minimum 1000 rpm daha üst devirde dolacağı için tercih etmedim.
Bunu atlamışım, motor içinde aşağıdakiler mevcut
Manley turbo tuff kollar
CP flat top piston
ARP kapak saplamaları
ID1000CC enjektörler
PPR port polish
Skunk2 emme
Ferrea subap guide ları ve subap lastikleri
Oem yatak, yağ pompası, kapak contası, subaplar, su pompası, zincir ve gergi (sıfırlandı), daha aklıma gelmeyen oem olarak incik boncuk ne varsa sıfırladım motor içindeki.
Oem krank ve egzantrikler kullanıldı, zaten motorum 70.000 km de açıldığı için durumları gayet iyiydi.
Gömleklerim oem, 700 hp lere kadar da oemden başkasına gerek yok, ki ben bu gücün yanından bile geçmem. :)
Teşekkürler
Uçak olmuş uçaaak. En sonunda karşıma deneyebilecek bir araba çıkardın. Artık geri geri deneriz :D
Kazasız belasız ağız tadıyla bin kardeşim.