çooook keyifli,
maşallah Allah nazarlardan saklasın...
vites atışları -20hp yalnız (: ... hoş o güçte type-r da nasıl vites atılır bilmiyorum ama :D
Printable View
çooook keyifli,
maşallah Allah nazarlardan saklasın...
vites atışları -20hp yalnız (: ... hoş o güçte type-r da nasıl vites atılır bilmiyorum ama :D
Maşallah dou, iyi günlerde kullan kazasız belasız.
MaşAllah dou Allah kaza bela vermesin, ses çok güzel..
Dou çok güzel kazasız belasız kırmasız bin sesler çok iyi :)
maşallah kazasız belasız.ses çok iyi
dou maşşallah allah kazasız belasız bındırmek nasıp esın
Kocaman Maşallah boost ve cr kalibrasyonu ses ve devir çevirme olarak belli ediyor kendini..
Fakat bir kaç tane knock var dikkat edin..
Maşallah dou çok uğraştın ama olmuş,kazasız belasız...
maşallah dou çok daha keyifli olmuş araba :)
Kocaman Maşallah...
Araç çok güzel hızlanıyor, cezbedici :)
Maşallah sesi gidişi çok iyi, kazasız belasız sıkıntısız binmek nasip olsun inşallah,
Maşallah çok keyifli olmus :) Kazasız belasız kullanın...
Cp pistonların çoğunda bu oluyor, pistonun etek sesi az da olsa knock u devreye sokuyor k serisinde knock çok hassas. Ben atmosferik yüklendiğimde tribe sokuyordu beni minick bir sesde hemen devreye giriyor..Bir nevi iyi tabi yinede yüke bindirmemek iyidir diye dikkatli olmanızda fayda var derim.. Allah uzun km lerce sağlıklı binmek nasip etsin..:icon_tup:
Cumartesi bindim gayet guzel gidiyor ozellikle 200 sonrasi nefesi kesilmemesi gayet tatmin edici. Hayirli olsun, vitese iyi davranmaya devam :icon_tup:
Doucum gulegule bin, bittiğine sevindim. gidişi tam benim istediğim gibi olmuş ööle her vites bitirdiğinde çatara patara abidik gubidik sesler gelmiyor atmosferik gibi ama çokdaha hızlı. herseyi tadında ayarında bırakınca demekki bööle oluyor.
tekrar hayırlı olsun..
Maşallah çok güzel olmuş :icon_tup: