önemli olan istikrarlı gitmek.. bak 10 turda hep 1 dk hauhua :D
Printable View
eglencenin dibine vurulmus :) keyifli bir pazar olmus qercekten..
Araç eğlenceliymiş ama Vites kolu bence kötü. Sürekli uğraştırmış seni uzak kaldığından. Sağda elinin altında olsaymış daha iyi bir pilotaj çıkarmış ortaya bence.
ki sen go kartta harikalar yaratan adamsın :) maşallah
İlk sürüşe göre yine iyi ankaraya geldiklerinde herkes spin atıyordu :D
Stres atmaya birebir :D
İlk sürüşe göre gerçekten başarılı. Araç bence tam eğlenmelik. Fiyat uygunmuş . Şimdi İzmir de olmak vardı :)
Mobilde öyle gelişi güzel baktım ama bilgi bulamadım, bu 5 tur 200 lira için herhangi ön koşul vs var mı acaba ?
zor iş cidden üye olunup tur değilde eğitim verse çok ciddi paralar ister sanırım
istanbuldamı acaba sadece izmirde varmı volkicar?
Bide o pistte ferrari lambo kullanımı varmış doğrumudur
1 günlük eğitim 500 lira.. Ümit Ülkü'den alıyorsunuz ve başarılı olursaniz sertifika veriliyr.. O sertifika ile yarislara katilabiliyorsunuz..
Evet 100 lira karsiliginda kullanilabiliyor.. Yalniz yanina pistten bi gorevli oturuyor.. Öyle cok bastirmiyolar :)
Baya keyifliymiş, nasıl canım çekti belli değil :)
çok keyif alındığı kesin:) bize de izleme fırsatı sunduğun için teşekkürler..
Güzel sürmüşsün Cem bayağı eğlenceli birşeye benziyor, 200TL değer
Pist zaten basmaya cok musait degil.. Cup araclarindan birisini yada volkicar kiralarsan emin ol daha cok zevk alirsin..
Ciddi anlamda eğlenceli.. Gercekten 200 lira bu eglence icin cok degil :) kismet olursa onumuzdeki haftalarda tekrarlamayi planliyorum.. :)
direksiyonuna saglik jokey : )
Özledim bebeğim seni :)
İzmir yaris pistini arayip ordan ogrenebilirsiniz.. Cup araclarida siena cup 150 lira. Polo cup 200. Typer cup 250 lira.. Bu soyledigim fiyatlar 5 tur icin gecerli.. Ama eglenmek istiyorsaniz kesinlikle volkicarla cikin :)
her piste çıka gopro kayıtlarını veriyolarmı yoksa go pro sizemi ait ? elinize saglık :)
burnumuzun dibinde daha izlemeye bile gitmedik. eğlenceli ve keyifli bi gün olmuş videoda güzel.
süper gözüküyor gerçekten.. bencede değer yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum bende belirli bi günü veya saati varmı acaba..? bu arada bence ilk sürüşe tek spinle başarılısın tebrik ederim
Çok eğlenceli gözüküyor. Sizin de hakimiyetiniz başarılı.
İstanbul'da böyle bir imkanımız var mı hiç?
Adamsın adam :D
Valla izlerken bile ne biçim keyif aldım...