maşallah kardeşim.yakıt tüketimi nasıl ? Merak ettiğim bi araba :)
Printable View
maşallah kardeşim.yakıt tüketimi nasıl ? Merak ettiğim bi araba :)
stock için gayet normal. egsoz sistemi bile değişse çok fark eder. maşallah
Üst devirlerde aracı sıkan bir şey var sanki.
c2 vts'yle geçerim kanka ben seni :)
Bende GT kullanıcısıyım aşa yukarı aynı geldi filtre kiti var orta yok sonda hks var çok bi fark yok gibi geldi banada hızlanmada. Benimde merak ettiğim bi GT'le denemek istiyorum aracımı görmek için burda yok rc-rc lemans vardı denedik çok fark var aralarında sadece farkı görmek için gerek bile yoktu denemeyede denedik işte :)
Beyler araba 150hp stock ve 1300kg civarında. Gt zaten stock halinde iyi yürüyen bir araba değilki gayet gitmesi gereken gibi gidiyor. Kardeşim sen kulak asma söylenenlere araban gayet sağlıklı.
çok geçerim kanka ben senii :)
maşallah kanka stock bu kadar gider
vayyy kanka ufaktan gazlamışsın beni niye çağırmadın :D bence gayet sağlıklı aracı yakından gören biri olarak söylüyorum.
Abi deneyelim demek isterdim ama çorludasın :D[/QUOTE]
İyi olurdu valla kardeşim fırsat olsa ben gelsem yada sen gelebilsen bi denerdik sonra mabetimize bakardık :)
Stok olarak normal kardeşim maşallah.
207GT vs Bmw 320D (vid1) by emretorlak - Car Videos on StreetFire
bu aletin stock hali bahsedildiği kadar masum değil. videodan gördüğüm kadarıyla hızlanma konusunda pek istekli değil araç. uzun süre gt kullandım.
207 GT leri bilmiyorum daha önce kullanmadım fakat periyodik bakım ve özellikle baskı balata değişiminden sonra çok daha iyi gideceğine eminim .
Spontene gelişti kanka gece tavlasından dönerken bir video alalım dedik yoksa ayıpsın yani :D
Teşekkürler
Nedenki acaba ?
Teşekkürler en yakın zamanda baktırıcam
gitmesi gereken gibi gidiyor güzel araç.. :)
Maşallah stoc göre gayet iyi ve sen yeni çözüyorsun bu aracı milletin lafına bakma bir kaç değişiklik ile çok güzel değerler alırsın.