Maşallah araçlara özellikle ng ye
Printable View
Maşallah araçlara özellikle ng ye
psikolojiyi bozan bir 106 olmuş Maşallah :) emeğinize sağlık :) bende pt52 mi mamiden almıştım belki benim 106 da böle olur :D
maşallah bu 106 bi garip gidiyo :)
İki araç sahibinide tebrik ederim, araçların yapımında emeği geçenlere de helal olsun çok iyiler maşallah kazasız belasız. Ng gerçekten de mükemmel gidiyor...
iki aracada maşlllah :)
Maşallah araçalara.
her iki aracada Masallah. ornek teskil ediyorsunuz. hem denemeler hemde saygi acisindan.
RED koşuyor, NG depar atıyor :D
MaşAllah araçlara, çok keyifli olmuş valla.
2 aracada maşallah. RED'i biliyorum zaten. Ama bir 106 yı bu hale getirmek cidden büyük emek ister. Elinize emeğinize sağlık.
Maşallah Maşallah :) Mami Abi 106'yı sattırıcan bana bu nasıl gidiyor böyle :D
Su formdaki videolarin cogu boyle olsa keske.
Masallah araclar cok saglam.
NG adami dusunduyor acaba biz neye biniyoruz gibisinden :)
güzel bir deneme olurdu halbuki :)
battle of the giants..
Maşallah iki araçta sınıfının iyilerinden, NG gavur mermisi gibi :D ivmelenmesine,vites geçişlerine yorum yok abi :)
red atmosferik s2000ler arasında en iyilerinden biri, hatta sanırım en iyisi, Ng yi söylemeye gerek yok zaten. Maşallah araçlara çok keyif aldım izlerken. Allah kaza bela göstermesin.
Projelendirenler başta olmak üzere yapanları tabrik ederim yaptıranların kesesine bereket.
K24 ile nasıl gideceği ciddi merak konusu umarım satılsa bile alan arkadaş dener.
her ıkı araacada kocamaannn maşallah 106ya ayrı maşallah sökülmeden böyle gıtmesı hayranlık bırakıyor bıızım gıbı gtı hastasına:)
her iki aracada maşallah sınıfının en iyileri.
maşallah abi çok iyi yürümüş hatta koşmuş:icon_tup::icon_tup: