Bahadir abinin ve yaninda gelen kardeslerimizin ayagina saglik. Trafik coktu ama gec de olsa kavgasiz gurultusuz dostane sekilde birkac deneme yapildi. SKN sokuktu. RED' de arka koltuklar sokuktu demek isterdim ama diyemiyorum
RED s2000' nin devrinde 5 sonuna kadar RED 3 boy onde oluyor 6 ya atildiginda fark aciliyor;
RED S2K & SKN TYPE-R 3 - YouTube
SKN' nin devrinde 2. vites 75km hizda SKN 3 boy yine cikiyor ancak bu sefer 6 da devam edince RED yakaliyor.
RED S2K & SKN TYPE-R 2 - YouTube
SKN' nin devrinde 2. vites 70km hizda 5 sonuna kadar 3 boy SKN one cikiyor ve yoldan ve benzin durumundan oturu roll bitiyor;
RED S2K & SKN TYPE-R 1 - YouTube
Masallah SKN ye ok gibi gidiyor. Kendi devrinde basilirsa affetmiyor. Normalde ben de 2 de 80 den asagi basmiyorum cunku RED' in setupinda Vtec gec aciyor ve gercek gucumu ancak o surat ve devir bandinda yakaliyorum. Bu arada GoPro' yu yeni aldim ve uyduruktan bir aparatla cama yapistirdim. Cep telefonundan baglanip canli izleyebiliyoruz rollingi GoPro V3 ile. Sanirim ucuncu videoda kameranin kafasi asagi sarkmis. Cep telefonundan canli izlerken farkediyoruz ve hemen kamerayi duzeltiyoruz.
Bahadir abinin 6. vitese atip gaz kesmeden bizimle sonuna kadar denemesine de ayrica tesekkur ederim. Herkes bu buyuklugu ve cesareti gosteremez.
Her iki araca da Masallah.