Piston kol ve krank b16 stroker yok.kollar b16eagle (hafif degil) pistonlar 84.50 12cr.
Bu haliyle 1735 cc tekabul.strok olsaydi iyiydi ama) Allah gecinden versin bigun sokmek zorunda kalirsak yapariz ama...
bu arada herkese tesekkurler dostlar..
Piston kol ve krank b16 stroker yok.kollar b16eagle (hafif degil) pistonlar 84.50 12cr.
Bu haliyle 1735 cc tekabul.strok olsaydi iyiydi ama) Allah gecinden versin bigun sokmek zorunda kalirsak yapariz ama...
bu arada herkese tesekkurler dostlar..
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
FF canlı daha farklı... on numara yapmıssın emegıne bılegıne sağlık.... ınş dahada hızlanacak...
vti kadran fena guzel yurumus![]()
araca maşalahh ama görkiye ayrı maşallah ee yazılımsız adım atmıyor bu devirde arabalar![]()
King performance
maşallah çok keyifli cidden videolarını izliyorum sesi de devirlenmesi harika.. emeklerinizin karşılığını almışsınız allan kaza bela vermesin.. tahmini güç nedir araçta dyno çıkarttınız mı acaba?
Hahahaahh...
kanka gecen burdada( izmit'te) soledim bazi vatandaslara..
Simdi de burda soluyorum.ne yalana ne reklama ihtiyacimiz yok.
istedigi yere getireyim arabayi kendileri soktursun..eger strok cikarsa anahtari birakirim
sende buna sahitlik yap kanka.
ama strok yok ise alirim 30000 tl mi pasa pasa donerim...
Bi araba yaptik suclu olduk.biktim bu bedava mhbbtlerden...
(Gelirim drag-roling neyse cikariz ondan sonra soktursun hatta.. demesin ler sonra soktude konusuyo)
Sonra sadece beklerim soksun ustasi
Hodri meydan..
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
hikmet vites atışına kurban .helal sana.
tek tek alıntı yapmak ıcınde yorumunu okudugun kısının yazı yazdıgı bolumda sag altta alıntı dıe bı kutucuk var. tek kısıye cvp vermek ıstersen ona basarsın dırek cvp kutucugu cıkar.
coklu alıntı yapmak ıcın ıse alıntının yanındakı kutucuga basarsın o kutucuk turuncu olur. kıme cvp vermek ıstersen o kutucuga bas sonra en alttakı kutucuktan cvp ver de. hepsı cıkıcak karsına.
kardeşim senin gibi bi arkadaşla denemek güzel oluyo bide şu yancılar olmasa ıkımızı yanlıs tanımamıza neden olmazdı ama sen takıpcidi olduysan sıkıntıda olmadı.. kısmetse ataşehire gectiğimde tabi seninde müsait olduğun zmn yaklaşırız birbirimize ben ztn b.çekmeceden geliyorum orta yolu buluruz maksat muhabbet kardeşim saygılar.. ff vti..![]()
Sistem Honda & PowerTune
Saol kardesim...
sao Ridvan im..
bu arada o isi saolsun arkadasim.oretti)tank you..
Benim icin sikinti olmaz bole seyler..yinede tsk.herzaman insallah..
saol d16 si king Memet baskan)
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
artik ona H22 Diyelim kanka![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)