golfe maşallah çok iyi gidiyor. kazasiz belasız guzel gunlerde binmek nasip etsin. opcnin nefesi yetmedi malesef :D
Printable View
golfe maşallah çok iyi gidiyor. kazasiz belasız guzel gunlerde binmek nasip etsin. opcnin nefesi yetmedi malesef :D
ben iki arabayıda iyi bilen biri olarak söylüyorum bugün eğer mustafa normal yarış için gelseydi bence golfün 2 boy önünde olurdu bunu doğukanada söyledim çünkü dönüşte rs2 yle denedik..
golfü arkamda kaybediyorum he evoyuda süratlendikçe kaybediyodum ama golfu daha çok kaybediyorum :D :D :D
şaka bi yana bence evo golfün bu halinden 2 boy hızlıdır ama golf daha çoook hızlanacak normalde bu ayarla denememesi lazımdı ama gene dayanamadı :D benim beklediğimdende iyi gitti
Gıcııık herkese var bana gelince cam suyu heee:hahaha:
Deneme için hazır olamda alo derim zate konunuzu bölmeyem:D
Yok bro inanıp inanmama gibi bişey yazmadım :) Artık çok hızlanırsın bu denediğin arabalarla alakan olmaz o dediğin 15-17 boylar gelince :hahaha: Fatihe sar bunları rahat bırak:)
abooo ne kadar hızlanmışınız yaa maşallah kazasız belasın :))
4 çeker için illaki gerekli iyileştirmeler yapılacak tabiki ama bu dsg kırılmasın diye değilde o gücü yere daha iyi aktarsın vede daha az kayıp yaşasın balata hemen cortu çekmesin diye olan iyileştirmeler :)
neyse yapıyoruz en güzeli test ederek bilmek tabiki görcez bakalım bişey olcakmı olmıyacakmı :D
Evo ile kafa kafaya olmuş :)
evo cu kankam mıstıga tesekkur ederım evet bagajını bosaltsa kamayı bilese beni 1 2 boy geçerdi diye dusunuyorum bende.ama ben bu ayarda denememem lazımdı aslında.biz öyle karar almıstık bugune bıter sanıyoduk herşeyi bitmedi ama ben yinede techten o kadar salça olmuştum millete geri dönmeyim dedim :)
haftaya orjinal enjektoruyle ne basılıyosa onu basacam.bi daha deneriz herkezle
maşallah araclara..doğukan hayırlı osun güle güle bin.yazılımınla kim ilgileniyo ?
bir-iki şey eklemek istiyorum..
1.cisi gt30 setuptada çıtır dsg yazılımla hiç sorunsuz kullanırsın aracını..
2.cisi şuan tr de ilksin sanırım 2.0 tfsi'a gt28 setup olarak :)
k04 setup ilede gayet tabi 380 hp leri öldürmezsin ve birçok araca şaka yapacak hale gelirsin :) (ben şuanda 400+ 4 çekerlerle deniyorum)
biz revo kullandıgımız için gt30 setupta tork limitörü var(diğer marka yazılımlarda kırana kadar açabilirsin sorun yok) , torkunu şuan tam hatırlayamıorum ama 460 hp gibi bitiyosun...
ben aracının çok daha iyi yürümesini beklerdim fakat dediğin gibi eksiklerin varmış..
bikaç dokunuşla çok daha iyi yerlere geliceğini düşünüyorum...kolay gelsin , güle güle gazla..
tşşkr ederım..umıt dogan yapıyo remaps.tr
basınc yok dalgalanma var dsg yazılımı yok.ben bıraz acelecı bı ınsanım hadi yapalım cıkalım dedıgım ıcın olmadı.aracın yazılımına baslamadan ben deneme yazıları yazmştım tech e lafımı yemedim.dedıgım gıbı yukarda da bu setupla enjektorle bırlıkte bence bı 80 90 metre daha önden gider.cunku bi kaç kere yuksek basıncları gordum ayarda o an nası fışkırıdıgını bılıyorum :)
bızımkısı su an memur spec basınc avans haftaya bı 6 7 boy daha açcaz inş.