oo gençler hava güzel olunca sezonu açmışlar :D
maşallah :)
Printable View
oo gençler hava güzel olunca sezonu açmışlar :D
maşallah :)
Kamerden beklenen hareketler
maşallah araçlarınıza Kamer' in RS in zaten maşallahı var sonuç gerçekten normal. lütfen yanlış anlamayın EVC kapalı stı belki 270 hp dir ancak 4x4 ve yolcu ile birlikte aralarındaki ortalama 500 kg farkı unutmayalım :) Tunca bir kontrol ettir evc yi A ya da B modunda 1.4 cont. olması lazım oralarda bir yerde :)
herkese teşekkür ettim:)
eyvallah umıdım saol.baya keyıflı oldu:)
saolasın:)) ya trafık felakettı otoabdan tunca bıraz panık yaptı alıskın degıl, ben alıskınım 30lara bıle düşerim gerekırse ama tuncayı yavaşlatamadım:D
saolasın kardeşim:)
evc yı ılk denemede kapattı dıgerlerınde actı aslında ama duzensız basınc bastı 1.5 1.7 fln gormus bı ara gıdıp gelmıs.ama 270ten fazladır bence orj 265 zaten egzos ve softta olsa yazılım 290a yakındır diye düşünüyorum:) napalım 185hplık clıonun ciğeri bu kadar:D
Hohoho maşallah her iki aracada soyledigim gibi satma sen bu araci :)) bak pişman olmassin ;)
Takaşiiiiler sizi yetişemediiimmm güzell olmuşş Kamer ' Bİ VİDEODA CİN ALİ GİBİ BAKIYOSUN ' öldüm gülmekten alemsinn yaws :D , masallhhh iki aracımızada :icon_tup:
güzel yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürler :)
Bahri sen çalışıyodun bakındım bakındım göremedim valla seni, gel al bu RS'i bak kaçırma pişman olursun ;)
Tayfun çok sağolasın RS'ler hep başıma bela ya vti'dan soğutmuştun beni sen :D
Harun sağolasın sizi de gördük sahalarda valla oralarda şenlenmiş Antalyalı arkadaşların sayesinde keşke bizde olabilseydik :(
aynen katılıyorum Faruk hocam ilaveten ilk denemede EVC'nin kapalı olduğundan kesin eminim. Aynı şekilde diğerlerinde açık olduğundan da eminim çünkü basınçlardan da kontrol ettim bi ara 1.7-1.8'e çıktı indi hiç öyle yapmıyodu o basınçları ilk defa gördüm. Sonuç olarak EVC'nin kendim gazladığım zamanlarda etkisini çok feci şekilde hissediyodum ama denemelerde nasıl böyle oldu anlamadım :D
Tunca arabanın boost gostergesıne, ayarına, westgate, evc ve selenoidine baktır en son yaptığınız elektriksel bağlantıları kontrol ettir kontrolsuz yuksek basınç motoru yada turboyu kırabilir.
yoook tunca ne alacam az kaldı rs in içinden geçmeye :D
maşallah her ikisinede :D:D
2 aracada maşallah, dün izledim bugün yorum yapayim. bence sonuç normal gençler, ama kamer boşa sevinme 1 yazılıma bakar sti :D
Tunca Bey keyifli denemeler olmuş :) , hem sti'ı hem de rs'i gönülden tebrik ederim. Kazasız, belasız nice güzel denemelere ...
Kamer hızını alamadııı , artıkk roling videolarıı patlarr ADANA da :icon_tup: