Çok teşekkürler..
Printable View
bugra wideband'ı unutmadım.ilk gördügüm yerde hesaplaşıcaz canımın içi
maşallah kanka malzeme gidiyo :)
Hernekadar tatli sert atışmış olsak da uzatmamak en güzeli :)
Maşallah çok güzel değer çıkarmış. Kazasiz belasiz inşallah. Bana da ışık tuttu :)
2. Vitesten başlamak yerine 3te başlasan 80den basmaya bence daha iyi süre cikarabilirsin. Maşallah :)
Cok guzel deger kazasız kullanman dılegıyle
Ben zaten uzatmamak adina susmustum.. İki tarafta birbirini tanimadigindan dogal seyler bunlar.. Bir buyuk olarak alttan alip bu konuya yazmaniz bu forumda bircok kisinin yapamayacagi birsey bence benimde size karsi bi kusurum olduysa affola..
Tebriginiz icinde tesekkur ederim..
2. yerine 3. vitesten başlansa biraz daha iyi viteslerle 10.xxx mümkün bana göre
bu ortamda su adam kotudur adinin tekidir diyebilecegimiz kimse yokki herkes belli bir egitim duzeyinde gormus gecirmis insanlariz tek sikinti yazilan cizilen seylerden yanlis sonuclar cikarmak yanlis anlasilmak ve bunlarin herkesin gozuonunde olmasi gazmanlarda cabasi:))) bora reiside tebrik ediyorum olgunlugundan oturu
artik biriniz benle dener artik dimi :)
devranım bende araya karışmak istiyorum ama sizin arabalara 1-2 kişi fazladan almanız lazım çekişme istiyorsanız :D
11.1 çok iyi değer, bizde sizlerin sayesinde ölçmeden az çok ne çıkacağımızı görmüş oluyoruz :)
Maşallah :)