meco ya benim bu son ayardan sonra bizde kafa burun kalacaz ozaman desene bnm araba baya hizlanmis neguzel kimse gecmiyo gecilmiyo zevkli oluyo :)
Printable View
meco ya benim bu son ayardan sonra bizde kafa burun kalacaz ozaman desene bnm araba baya hizlanmis neguzel kimse gecmiyo gecilmiyo zevkli oluyo :)
alan memnun satan memnun videoyuda çekip koymuslar ;)
fhe li bi typerla nasıl yürür 206 denedinizmi hiç?
Devonun nasil gittigi kimlerle yurudugu belli km ztn siteyi biraz bilen nasil bir alet oldugunuda bilir gsnin bu hale gelmesi gercek bir basaridir bukadar basit yapilmayan yapilmis 130 hplik arabaya atmosferik 100 hp eklenmis nerdeyse bu gercek basaridir. Allah hicbirine kaza bela vermesin maasallah
bencede geçer kproluyu inş daha çok video izleriz başarılar
emin olmamakla birlikte f-e-h egzantrik ve kprolu typerla zevkli olur diye dusunuyorum hatta sokuk olmazsa typer a sans vermiyorum ahanda size polemik konusu :)))) yaa bu ep3 ler noldu eskiden birsuru atarli herkesi gecen ep3 vardi :)) yerini s2k lara mi bitaktilar neoldu anlamadim
(cok kotuyum ben) :D
araçlara maşallah, 206 ciddi tehlike:D
Maşallah araçlara
Maşallah iki aracada.. GS formunda yine bende kprolu typer denemesini merakla bekliyorum :)
maşallah araçlara kazasız belasız GS çok fena olmuş :)
mecoo bey yaşlanıyosunuz artık :D
len murat demedimmi sana turbolarla denemeyelim sıkıntı olur millete diye al bak ne oldu :)