o hazır olacak araçlar oyalıyor geçen hafta kafayı yedik hatırlıyorsan 5 defa yola çıkıp deneyemeden gelmek sinir bozuyor :) geçen haftaki typer ın (R) si fazla büyükmüş :)
Printable View
maşallah 206 gerçekten başarılı gidiyor emeklerinize sağlık
meco barıngını aç metilini bas, yürümüyo mu ne araban anlamadım :D
ya abi siz bu gs ye ne yaptınız ya :) bu nasıl bir gidiş ya hey maşallah ya murat abi sayende yürümeyen 206 gti kalmıcak:D:D
abi beni yanlış anlamayın aynı şey devo içinde geçerli 2871 methanol eksoz 2,0 bar basınçta 400+ hp güç verir önden çeker arabada bu güçle devoyuda 206 da delip geçmesi lazım sözüm ne devoya 206 ya nede golf e abi sadece mantıksız geldi
bu abide 1.4 basıyosa methanolu yoksa minimum 320 vermesi gerekmezmi ?
buna ek olarak unuttuğum o arabada agu kapak var normal 1.8 lerden çok daha geniş portları var o motor o kapakla 1.4 de 350 de çıkar
videoyada ukku nun a3 ü agu motor k03s le typerla kafa burun yürüyo heralde k03 le 2871 in arasındaki uçurumu farkediyosunuzdur
Ukku (AD) A3 1.8T vs Enes (BA) Type-R - YouTube
aslında arabalardan daha cok dikkatimi başka bişey çekti 206 cı arkadaşta bi şampiyon edası var cevaplar falan çok şekil sanarsınki dünyanın en hızlı 206 sını yaptıda geziyo..bu forumda dünyanın en hızlı sürelerini yapan adamlar bile senin kadar cool ve havalı yazamıyo tebrik etmek lazım oda bi başarı :)
hangi typr ile yürüyor?
bende bir video koyayim madem.
devo astra gsi turbo & fn2 typer 2 - YouTube
ahaha bana mı dedin bunu. :) bence senin hazımsızlığından kaynaklanan bir antipati fln oluşmuş bana karşı. yoksa ben gayet normal yazıyorum.
ha ama şu andan itibaren sana özel havalı , cool oluyorum. dünyanın en hızlı 206 sını yapmamış olabilirim belki ama, türkiyenin atmosverik en hızlısı şu an bu. aksini iddia ediyorsan çıkart getir?
15 yıllık kardeşim cool oldu çıktı ya lan. :) Yürümeyen GTI'lar yürür oldu. Dünya bize daha neleri gösterecek acaba.
Fatih, senin baz aldığın Doğukanın golf turbo büyütmedende baya iyiydi,yeni turbosu ile dahada iyi oldu..Her araba aynı gidecek diye bişey yok..Ayrıca rakım farkından enaz 4-5 boy atmosferikler istanbulda avantajlı onuda esgeçme..Doğukanın araba istanbula gitse yine hızlıdır bu gruptanda hızlı olacaktır o ayrı bir boyut :)