Maşaallah güsel yürümüş araçlar
Printable View
Maşaallah güsel yürümüş araçlar
maşallah araçlara saxo iyi tutunmuş
Maşallah rs sesi duymak bile güzel :)
maşallah araçlara.
Maşallah RS'e :D
günkut sen bu viteslerde rs yanında durabiliyor musun ?
o zaman video daha farklı çekseydiniz..
saxo speclere bakıldığında ne egzantirik ne piston var. zaten fabrika verisi 120 hp olan bir araç...
bana kalkıp rs çok ciğerli demeyin
araç içi çekimleri bekliyoruz maşşallah bs e tekrardan :)
Polemiğe gerek yok yazdığımı iyi oku öncelikle yorum yaparken hp olarak değerlendirirsen olayı kilo şanzıman olarakta değerlendir vti ile roll yapanlar o zaman sana sorması lazım 160hp ile 120hp bir olurmu hiç diye techde o kadar adam var kimse bilmiyor demi saxo ile RS nin değirlerini...sana kalırsa civic 1.6 ies ile saxo yürütürsün sonuçta ikiside 120 hp deyilmi...:icon_tup:
kamera çekimi daha net olursa daha iyi olur ben şuan gördüğümü yazıyorum... ;)
rs ile vts aralarında 100 kg var ? neyi ima ettin onu anlamadım rs'in önde ama çok önde olması gerekiyordu arkadaş video'yu güzel şekilde çekemediğinden olmuş..
şu video'dan yorum yapıldığında rs yavaş olarak gözüküor.. ;)
evet durabılıyorum ;)
NA093CRX -KK RS - YouTube
2 araçta 2şer kişi ki crxin 1 kişi ile ne kaybettiğini sen biliyorsun ;)
o zaman ben yanlış video izliyorum sanırım günkut
NA093/ek 445 Crx - YouTube
Yoo doğru videoyu izliyorsun da rsin speclerinde farklılık var burda filtre kiti ve egsoz var onurcan .
Burda emreyle konusmustum hatta subap ayarımın bozuk yag basıncımın olandan düşük oldugunuda belirtmiştim.
Hem ayarım yok hem subap ayarım yok ona göre bu video :)
ben sana bu video içinde aracın gitmesi gerektiği gibi gittiğini söyledim senin aracını kötülemiyorum fakat konun başına dönüp bu rs'in spevlerinede bak istersen dur copy paste yapayım sana hatta
RS Vimmer Yazılım kapak emme kelebek polish Filitre egzos vardır.
saxo mk2 araçda Yazılım Filitre Egzos Kısa ve Tımıng vardır.
senin denediğin 106 saxo'lar ile bu saxo spec farkı nedir ve senin denedğin rs ile bu rs'in spec farkı nedir ?
13-59 lu saxo ile denedgımde 3 boy gerimden geliyordu onurcan.
Timingin vts ,106 grubunu ne kadar etkıledgını kac boy ılerıye tasıdıgnı soylememe gerek yok sanırım.
Benım denedıgımdede wımmer,fıltre ve egsoz var ama atladıgın ve senın zamanında soyledıgın bır nokta var ciger meselesi ?
ss rs essek gıbı gıderken cok daha yuklu xx rsler gıtmıyordu yanı bır arabanın cok yuklu olması cok hızlı olması anlamına gelmıyor.