Ferrari F50 Showdown - YouTube
İyi seyirler.![]()
Ferrari F50 Showdown - YouTube
İyi seyirler.![]()
çok güzeller![]()
Sanırım 5-10 yıl sonra E30 yerine F50 yle yanlayacaklar sokaklarda![]()
ben İtalya'dayken iş yaptığımız firma sahibi evine davet etmişti, ev aynen böyle bir köy evi formatındaydı ama garajında ferrari doluydugarip adamlar, hele o ip olayı kopardı beni...
bu aralar moda oldu böle egzotik arabaları ciftlikte inşaatta çamurda dağda bayırda videosunu çekmek.ama güzel araba.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
F50 olsa beni vursalar o çakıllı taştan geçmem ada gibi asfalt dökerim o araba hatrına
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
@00:33 yatmış arabanın içine![]()
Form > Function
Top gear dan alinti "Do you remember when a Rolls Royce Phantom did massive ballerina-esque skids in someone's garden? Or the Ferrari Enzo that thought it was a rally car? Well the guys behind those jaw-dropping videos are back, and being just as outrageous."
Sanirim ayni adamlar![]()
benim F50im olacak ve böyle sürecem onu heyemin ediyorum garajdan çıkartmam
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Boyle adamlara niye araba verirlerki![]()
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
almanya'da bir tane varmış fiyatı da 555bin euroadamlar acımamış ama içim parçalandı izlerken
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
normalde ferrari, bentley her türlü kullanılır tabi ama sınırlı sayıda üretilen araçların bende saklanması taraftarıyım. yoksa bi ff ve turbo s ile hafif off road bile yapılır benceneticede bu işler eğlence anlayışı ve para ile orantılı
![]()
araçlar mükemmel ama neden bu eziyet yaparlar ki bu arabalara moda oldu son zamanlarda bu tarz videolar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)