muharrem tesekkurler saolsin
Printable View
o 98 kg lik ağırlığı bida alma :) maşallah
dun ybosnada geldın ses cok guzeldı :) kopru altındakı sesıde kaydetmek lazımdı aslında :D maşAllah araçlara :):)
kardeşim maşallah aracın çok güzel inşallah dahada güzel olucak senin gibi insanlarla herzaman denenir;)senin gibi bizde bir kaput ve stackla üst viteslerimizi iyileştirince daha zevkli olucak inşallah.
yılmaz abi maşallah diyelim nazar deymesin
maşallah iki aracada yanlız df agır ok hiç birşey sökük degil deme bence çünkü aracın arka koltuk kısmı yerınde degildi ;)
Kisa bir bilgi yilmazin arabasinin sikistirmasi tahmini 12 cr
iki aracında bitmedi eksileri olduğunu belirtirim Stp nin ya vanos ya Kproda sıkıntı var
Df ninde Knock sensorunda Malesef BENCe sorun vaR:D
AMa genede Maşlllah ikisinede
özgünüm sağol verdiğin emekler için yakında tekrar sihirli dokunuşların için gelicez kısmetse inşallah filtremizide değiştirip:)
vay be benim arabami benden daha iyi bilen biri cikti arkadasim nereden gordun arka koltuklarin yerinde olmadigini bravo valla halbuki deneme sonrasi arka koltukta oturan koray diye bir arkadasim vardi onuda gordunmu yazik cocuga benzin deposunun uzerinde geldi valla
zaten stepne olmayinca otomatik olarak sac gozukuyo hayir benim bilmedigim baska birseymi var anlamadigim eger aracimi aldigimda stepnem olsaydi emin ol oda olurdu arabada sen o guzel kafani yorma birde deneme yapan araclarin hangisinde stepne varmis onu de bana ondan sonra konusalim ok kardesim
masallah araclara kazasz belasız
yanı senın stepnen olmus olsaydı gecılırdın demek ıstemıs sanırım dogrumuyum ?
Maşallah 2 typerada.
Ha stepne ha yarım depo benzin farkı takılmayın bu kadar stepneye yıllardır typera binerim bebek arabasıyla rollinge çıktım ama hiç stepnem olmadı.